SON DAKİKA
reklam
reklam

Saadet Partisi Maltepe’de Mustafa Akın’la Yeniden

Eklenme Tarihi: 5 Ocak 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 172975

İSTANBUL

Saadet Partisi Maltepe İlçe Teşkilatı yeni yılın ilk haftasında kongre heyecanına şahit olacak. Bu haftayı kongre çalışmalarıyla değerlendirecek olan  ve 6 Ocak 2018 Cumartesi günü Küçükyalı Kültür Merkezinde saat 20.00’de başlayacak kongrede ise  tek aday olacak. Daha önce de iki dönem partinin Maltepe İlçe Başkanlık görevini yürüten Mustafa Akın tekrardan aday gösterildi. Mevcut ilçe başkanı  İrfan Durgut ise ilçe başkanlığı için aday olmadı ve görevi de  parti içinde tecrübeli bir isim olan Mustafa Akın'a bırakıyor. 

SP Maltepe İlçe Teşkilatı “Partimiz, iki dönem ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığı yapan tecrübeli bir aday olan Mustafa Akın'la kongreye gitmeye hazırlanıyor” 

Konuyla ilgili  partiden yapılan açıklamada  ise partinin ülkenin siyasi gündemine önemli etki etmiş vatandaşın kamplaşmasının önüne geçerek iktidarın etkisinde olmadığını ortaya koyduğu vurgulanarak   daha önce de iki dönem ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığı yapan tecrübeli bir aday olan Mustafa Akın'la kongreye gitmeye hazırlandığı belirtildi ve şu cümlelere yer verildi. 

 “İktidarın Anayasa değişikliği ile mevcut Hükümet etme ve Yönetim şeklinin Cumhurbaşkanlığı Sistemi olarak referanduma sunduğu oylamada ‘biz Hayır diyoruz’ diyerek olası sakıncaları sıralayan Saadet Partisi ülkenin siyasi gündemine önemli etki etmiş vatandaşın kamplaşmasının önüne geçerek iktidarın etkisinde olmadığını ortaya koymuştu. Siyaset belirleme, ülke ve millet için projeler ortaya koyan Saadet Partisindeki hareketlilik Maltepe'de de kendisini göstererek iki dönem ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığı yapan tecrübeli bir aday olan Mustafa Akın'la kongreye gitmeye hazırlanıyor. Akın, üç yıl önce devrettiği bayrağı İrfan Durgut'tan geri almış olacak.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam