Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-cesur-spor-kulubu-yeni-yilini-ogrencileriyle-kutladi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Cesur Spor Kulübü Yeni Yılını Öğrencileriyle Kutladı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Cesur Spor Kulübü Yeni Yılını Öğrencileriyle Kutladı

Eklenme Tarihi: 9 Ocak 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 70847

İSTANBUL

Cesur Spor Kulübü Onursal Başkanı Cesur Kılıç’tan Duygu Yüklü Konuşma 

Kulübün onursal başkanı Cesur Kılıç ise  ödül töreni konuşmasında ise ; ''Bizler sadece bir spor eğitimi vermiyoruz ayrıca öz değerlerimizle çocuklarımızı hayata hazırlıyor ailelerimize yaşam koçluğu yapıyoruz. Zaten öyle olmasa idi yarım asırdır bu güzide okulumuzu yaşatamazdık. Evlatlarımızın sportif ve sosyal hayattaki başarıları bizlerin en büyük övünç kaynağıdır. Ne mutlu onları yetiştiren aile ve hocalarına'' dedi ve sporcularının başarılı olmasının birer övünç kaynağı olduğunu ifade etti. 

Ailelerden övgü dolu sözler 

Aileler için hazırlanan onur belgeleri ve hediyeleri de Cesur Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından takdim edilirken duygularını dile getiren anne babalar da yaptıkları konuşmalarda  ''Yıllardır bu güzellikleri yaşıyoruz. Çocuklarımız sayesinde iyi ki bu kulübü tanımışız. Allah hepinizi başımızdan eksik etmesin''  gibi sözcüklerle  duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. 

Kulübün eğitmenleri için şiltlerde  “Birlikteliğimiz bitimsiz, ömrünüz sağlıklı ve mutlu olsun” yazısı

Kulübün eğitmenleri için hazırlanan onur şiltleri de  yapılan konuşmalarla takdim edildi. Şiltlerde ki kullanılan yazı çok anlamlıydı : “ Türk sporunun gelişmesinde ve ailelerimizin hayırlı evlatlar yetiştirmesinde, Cesur Spor Kulübü ailesi olarak beraberce çıktığımız yolda ne mutlu ki yıllardır başarı ve gururla yürüyoruz. Birlikteliğimiz bitimsiz, ömrünüz sağlıklı ve mutlu olsun”

Cesur Spor Kulübü Onursal Başkanı Cesur Kılıç’tan Gazetemize Özel Açıklama

Yıl içindeki ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcuları düzenlediği yeni yıl buluşmasında ödüllendiren Cesur Spor Kulübü’nun Onursal Başkanı Cesur Kılıç ise 50 yıllarına yaklaştıkları bu özel dönemde başarılı sporcularıyla övündüklerini söyledi.

Cesur Kılıç, kulübün de kendi tarihinde önemli isimler yetiştirdiğini belirterek, hedeflerinin uzun süreler boyunca nice başarılı, öz değerlerine sahip çıkan,fair-play kültürüne sahip isimler yetiştirmek istediklerini de gazetemize ifade etti. Cesur Spor Kulübü’nun Onursal Başkanı Cesur Kılıç tüm spor severlerin, gazetemizin ve ülkemizle, dünyanın da 2018 yıllarını en içten dilekleriyle kutladı. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam