SON DAKİKA
reklam
reklam

Nevzat Eren Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'nda Başkanlığa adaylığını açıkladı

Eklenme Tarihi: 12 Ocak 2018, Cuma - 12:00   Okunma Sayısı: 187379

Şubat ayında yapılması planlanan Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'nda Başkanlığa  adayı olduğunu açıklayan  isimler arasında Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi, Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği ve Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kefalet Kooperatifi Üyesi Nevzat Eren de bulunuyor. Eren ve destekçileri de  secim çalışmalarına  ise tüm hızıyla devam etmekteler.

Nevzat Eren’den gazetemize özel açıklama

Şubat ayında yapılması planlanan Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'nda Başkanlığa  adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına başlayan Nevzat  Eren ise gazetemize şu açıklamayı yaptı

 "Bizler, esnafların sorunlarını çözecek bir ekip ile yola çıktık. Bu nedenle de  her daim kapısı açık ve çözüm merkezi olan Bir oda için arkadaşlar ile birlikte yola çıktık. Yaklaşık 3 bin üyesinin bulunduğu Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na  mensup tüm esnaflarımız ile koordineli bir şekilde farklı projeler geliştirerek Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın etkin bir konumda olmasını arzulamaktayız. Bunun için projelerimiz hazır ve başkanlığa seçildiğimiz takdirde hayata geçireceğiz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam