SON DAKİKA
reklam
reklam

Ediz Hafızoğlu’nun yeni albümü “13” 23 Şubat’ta dinleyiciyle buluşuyor

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2018, Pazar - 15:00   Okunma Sayısı: 70975

Albümümde Birsen Tezer, Ece Ünsal, Elif Çağlar Muslu, Jülide Özçelik ve Ülkü Aybala Sunat’ın da  eşlik edecekleri  Hafızoğlu‘nun bu yeni albümü, 13 rakamının gücünü ve değişimi temsil ediyor ve dinleyenleri karanlıktan aydınlığa, iç karmaşasından düzene doğru akan hislerle dolu bir yolculuğa davet etmekte.

 

İlk video klip  ise Birsen Tezer’li “Kül”e çekiliyor

13 parçadan oluşan 13’ü ,Ediz Hafızoğlu  ise  “İnsanların hayatlarında bir anda nelerin değişebileceğini, bu değişime açık olmaları gerektiğini vurgulamakla birlikte; hayatın aslında sadece şu an'dan ibaret olduğunu hatırlatan ve bizi bu an'da tutmaya çalışan bir albüm” sözleriyle tanımlamakta.

Hafızoğlu, bu albümünün aynı zamanda bir köprü albümü olduğunu, geçmişle şu an'ı birbirine bağlayan duyguları içinde barındırdığını da söylemekte.

Birsen Tezer’in seslendirdiği ve albümün ilk single’ı da olan “Kül” ise son zamanların en çok dinlenen şarkılarından olarak yoğun ilgi görüyor.

13’ün ilk video klibi ise, yakın zamanda dijital platformlarda yayınlanan ve büyük ilgi gören, Birsen Tezer’in seslendirdiği “Kül” adlı şarkıya çekilecek. Mix’ini Hüseyin “Buergermaister” Köroğlu’nun, mastering’ini de Evren Arkman’ın yaptığı şarkının klibi, Şubat başında dijital platformlarda ve müzik kanallarında yayınlanacak.

13’ün kadrosu usta müzisyenleri bir araya getirdi

Saksafonlarda Engin Recepoğulları ve Serhan Erkol; trompette Barış Doğukan Yazıcı; gitarlarda Cem Tuncer ve Cenk Erdoğan; tuşlu çalgılarda Ercüment Orkut; basgitarda Orhan Deniz ve Caner Üstündağ;  kontrbasta Volkan Hürsever; bağlamada Engin Arslan; klarnette Talat Karaoğlu ve akordeonda Tamer Karaoğlu’nun yer aldığı 13, Hayyam Stüdyoları’nda canlı olarak Sinan Sakızlı tarafından kaydedildi.

Albümün mix’lerini Erim Arkman üstlenirken, mastering’ini de Grammy ödüllü müzisyen Dave Darlington yaptı. Ayrıca, büyük ilgi gören 13 albümünün ve Kül teklisinin kapak çiziminde Burcu Ürgüt’ün, tasarımında ise Yiğit Gürevin’in imzası bulunuyor.

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam