SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Yıldızspor Şampiyonluk Kupasını Törenle Aldı

Eklenme Tarihi: 25 Ocak 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 83457

İSTANBUL

İstanbul 1. Amatör ligi 18. grupta şampiyon olarak tamamlayarak Süper Amatör Lig’ e çıkan Maltepe Yıldızspor için hak ettiği  kupayı alma zamanı gelmişti. Önce Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’ın  bir törenle takdim ettiği kupa için resmi bir tören de TFF İstanbul İl Temsilciğince yapıldı. TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür takımı kutladı ve kupayı takımın kaptanı Toprak Lüleci’ye verdi. Törende Maltepe’nin pek çok amatör spor kulübü başkanlarıyla Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş  ve Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir de hazır bulundular.  

Maltepe Yıldızspor, bu tarihi  başarısını paylaşmak için Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı,Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve MHP Maltepe İlçe Başkanlığına da birer ziyarette bulundu. 

Kupanın ilk takdimi  Gençlik ve Spor Bakanı Bak ve İstanbul Milletvekili Boyraz’dan 

İstanbul 1. Amatör ligi 18. grupta şampiyon olarak tamamlayarak Süper Amatör Lig’ e çıkan Maltepe Yıldızspor’a şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile birlikte verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak  da Maltepe Yıldızspor’u   tebrik ve takdir ettiklerini belirterek  “  Onların tesis ihtiyaçlarını Milli Emlak’tan bulacakları bir yer talebiyle tesisleşmelerine fırsat vereceğiz. Maltepe’mizin gururu Millet Vekilimiz Osman Boyraz da burada . Kendisinin  de size her türlü desteği vereceğine inanıyorum “ diye konuştu. 

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ise;  ” Maltepe Yıldızspor’ u tebrik ediyorum ve  kutluyorum. Maltepe’mizin tek kadın başkanı  Arzu Lüleci Başkanlığında şampiyonluk kupasını Maltepe’ye getirmiştir. Emeği geçenleri kutluyorum. Milli Emlak’a ait bir yer bulsunlar bende sayın başkanımızda yıldıza spor tesisi kazandırmanın gayretini yaşarız. Tekrar tebrik ediyorum.” Diyerek Maltepe Yıldzıspor’u tebrik etti ve bir arsa tahsisi yaparak  

Maltepe Yıldızspor’un başkanı Arzu  Lüleci ”Şampiyonluk kupamızı Sayın Spor Başkanımız Osman Aşkın Bak ile İstanbul Milletvekilimiz Osman Boyraz’ ın elinden almak onurların en büyüğüdür. Sayın Sayın Bakanımıza ve Sayın Milletvekilimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Resmi Törende TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür takımı kutladı ve kupayı Toprak Lüleci’ye verdi

İstanbul 1. Amatör ligi 18. grupta şampiyon olarak tamamlayarak Süper Amatör Lig’ e çıkan Maltepe Yıldızspor için bir başka önemli törende  TFF İstanbul İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kupa töreniydi. Tören öncesinde ise Maltepeli amatör spor kulüplerinin bir karmasıyla, Maltepe’nin önde gelen isimlerinden oluşan bir karma gösteri maçı yaptı.  

Bu keyifli ve renkli maçın hemen sonrasında ise kupa töreni yapıldı. Kupa töreninde Maltepe Yıldızspor’lu oyuncular, Maltepe Amatör  Spor Kulüpler Birliği Başkanı ve Gülsuyuspor Başkanı Bayram Behram Kaçar, aralarında Örnekspor başkanı Mesut Sert, İstanbul Harp-İş Spor Kulübü Başkanı Osman Koç.Başıbüyükspor Başkan Yardımcısı Adem Kaya’ın da bulundukları  Maltepe’nin pek çok sayıda  amatör spor kulübü başkanları ve yöneticileri  Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş ile Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir ve yerel basın mensupları  da hazır bulundular. Maltepe Yıldızspor’un tüm oyuncularının yanı sıra yapılan özel bir jestle takımın cefakar taraftarı İrem Toprak’a da birer madalya takdim edildi.

TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür törende takımı kutladı ve kupayı Maltepe Yıldızspor Kaptanı Toprak Lüleci’ye verdi. 

Şampiyon Maltepe Yıldızspor’dan Kaymakam Dallı’ya ,Başkan Kılıç’a, ve MHP Maltepe İlçe Başkanlığına Ziyaret

2017-18 yılı İstanbul 1. Amatör ligi 18. Grubunda şampiyon olarak gelecek yıl Süper Amatör Ligde Maltepe’yi temsil etmeye hak kazanan Maltepe Yıldızspor Kulübü başkanı Arzu Lüleci ve oyuncular kazandıkları kupa ile birlikte Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Meftun Dallı: " Marifet İltifata tabidir. Öncelikle elde edilen başarıdan dolayı futbolcularımızı  ve onları yetiştiren teknik adamları tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Sporla meşgul olan geçlerimiz hem zararlı alışkanlıklardan uzaklaşıyor hem de daha disiplinli bir hayat yaşıyorlar. Bu başarı ile birlikte bundan sonrası için takımın başarı çıtasını daha da yükselteceğine inanıyorum. Bizler idare olarak elimizden gelen desteği inşallah her zaman sizlere sunacağız. " dedi.

Ziyaretin ardından şampiyonluk kupası ile birlikte hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret son buldu.

Maltepe Yıldızspor Kulübü başkanı Arzu Lüleci ve oyuncular kazandıkları kupa ile birlikte Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’la MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu’nu da makamlarında ziyaret ettiler.  Her ikisi de takımı kutladılar ve desteklerini ilettiler. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam