SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Kartal Gençlik Kolları Uğur Mumcu’yu 25.Ölüm Yıldönümünde Andı

Eklenme Tarihi: 30 Ocak 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 93875

İSTANBUL

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları, ölümünün 25. yılında Gazeteci – Yazar Uğur Mumcu’yu, Kartal Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde andı.

Mumcu  için düzenlenen  anma gecesine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü,  Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem ve Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe ve yönetimi ile Kartallı muhtarlar ve Kartal Belediyesi birim müdürleri de  katıldılar . 

CHP Kartal Gençlik Kolları  Başkanı Tolga Gökçe “Bütün devrim şehitlerimizi ve demokrasi şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz ”

Programda açılış konuşmasını  yapan  CHP Kartal Gençlik Kolları  Başkanı Tolga Gökçe;  “ Bu anma gecesinde bir arada olmaktan onur duyuyorum. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak; tüm ezilen, ötekileştirilen yurttaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün devrim şehitlerimizi ve demokrasi şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. İyi ki varsınız. Biriz, bütünüz, birlikteyiz” dedi.

Anma gecesi daha sonra şiir dinletisiyle devam etti. Şiir dinletisinin ardından, gençler tarafından hazırlanan Uğur Mumcu belgeseli izlendi. Gecenin sonunda Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Korosu sahne alarak ‘Uğurlar Olsun’ ve ‘Denizlerin Dalgasıyım’ başta olmak üzere birçok türküyü seslendirdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam