Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-ak-parti-maltepe-ilce-baskanligi-yerel-yonetimler-gundemli-danisma-meclisi-duzenledi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı “Yerel Yönetimler” gündemli danışma meclisi düzenledi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı “Yerel Yönetimler” gündemli danışma meclisi düzenledi

Eklenme Tarihi: 30 Ocak 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 67779

İSTANBUL

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı “Yerel Yönetimler” gündemli  bir danışma meclisi düzenledi. Şehitlere saygı duruşuyla ve İstiklal Marşımızla  başlayan toplantıya ilgi yoğundu. Toplantıya Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Hulusi Şentürk, Hurşit Yıldırım,  Hüseyin Turan  ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldılar.

Danışma Meclisinde açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Maltepe İlçe Başkanı  Av. Ümit Çoban, konuşmasına Afrin’deki Zeytin Dalı  Harekatında görev yapan askerlerimize  kolaylıklar dileyerek ve şehitlere rahmet ve gazilere acil şifalar dileyerek başladı.  4 yıl önce belediyenin yapacağız dediği projeyi yapamayacaklarını söylediğinin haber sitelerinde hala durduğunu belirterek konuşmasına devam eden Çoban, “Gün gelecek diyecekler ki, ‘Ben bunu yapacaktım ama Büyükşehir Belediyesi müsaade etmedi, destek olmadı. Ya da hükümet destek olmadı’. Aradan 4 yıllık bir zaman geçti Maltepe trafiğini yeraltına alınması projesi gerçekleşmedi. Belediye Başkanı üçüncü projesi Maltepe Meydan projesi. 4 yıl geçti. Bununla ilgili en ufak bir çalışma yapılmadı. Böylece belediye başkanının balon bir proje, hayal bir proje ortaya koyduğu taahhütlerini yerine getiremediği ortaya çıktı” dedi.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Çoban konuşmasında Maltepe Belediye Başkanı Kılıç’a yüklendi

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av.Ümit Çoban, belediye seçimlerine 427 gün kaldığını , kalan günlerde de belediye başkanının ne diyeceğini  ifade ederek  sözlerine şöyle devam etti: 

“Maltepe'ye ne söyleyecek. Ben ondan izin almadan, onun projesini size açıklamak istiyorum. Kendisinden izin almadım ama onunla affına sığınıyorum. Kalan 427 gün içerisinde Maltepe'de göstermelik birkaç temel, göstermelik birkaç açılış. ..cek’ler, ..cak’lar.  Yapacağızlar. Kalan 427 günün konuşmalarına şahit olacaksınız. 1/5000’lik planları Büyükşehir Belediye yaptı.  1/1000 lik  planları da yapacağız. Tekrar 2019'da bize yetki verin tapularınızı vereceğiz. Falan Mahallesi Kültür Merkezini yapacağız. Filan Mahallesi yol düzenlemesini yapacağız. Maltepe'nin şurasında bunu yapacağız. 2019'da tekrar yetki verin şunları yapacağız, bunları yapacağız. Bu projeyi açıklamak zorunda kaldım inşallah Belediye Başkanı bir şey söylemez. Bunun dışında belediye başkanının yapacağı herhangi bir proje yok.

Burası AK Partili bir belediye olsa ne olurdu. Bunu anlamak için Google'da araştırma yapmaya gerek yok. Mesela bizim AK Partili Esenyurt belediyemiz var. 16 Aralık 2016 tarihinde Yani bir yıl önce 111 dev eserin açılışını yaptı. Maltepe Belediye Başkanı da o tarihlerde 17 projesinin 100 milyar 50 milyar 200 milyardan fazla biraz daha fazla değerindeki 17 projesinde dev açılışını yaptı. AK Partili Esenyurt belediyemizde 111 dev eserin açılışını yaptı. Bu 111 dev eser içerisinde her biri en az onar trilyonluk eserler. Mesela 16 tane okul yaptırdı. İki buçuk yıl içerisinde 9 kültür merkezi, 10 Sağlık Ocağı, 22 Cami saymakla bitmez.”

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Çoban’dan Maltepespor için destek mesajları  geldi

Konuşmasının diğer bölümünde ise Maltepespor ‘un ilgisizlikten düştüğünü ve ilçenin bu önemli kulübüne de  desteklerinin tüm hızıyla süreceğini kaydeden AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban “Sancaktepe belediyemiz var, hemen yan tarafımızda belediyemiz ve nüfusumuz bütçemiz hemen hemen aynı. Maltepe gözbebeğimiz. Maltepe sporumuz var hepimiz Maltepeliyiz, Hepimiz Maltepesporluyuz. Maltepe sporumuz imkânsızlıklar sebebiyle 3 Lig’den ismi güzel olan ama derecesi alt olan BAL ligine düştü. Çünkü maddi imkânsızlıklar vardı. Sancaktepe Belediyemiz spora yaptığı destekle Sancaktepespor’ u  3 ligden 2 lige çıkardı. “ diye konuştu.

Çoban, Pazar günü oynanacak olan Maltepespor – Bulvarspor karşılaşmasına takıma desteğe çağırdı. Maltepe’nin büyük bir ilçe olduğunu ve adını taşıyan takımı desteklemek için tüm Maltepelilerin de maçlara gelmesi gerektiğini ifade etti. 

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Çoban ” İnşallah 2019 seçimlerinde Maltepe Belediyesini Ak Kadrolar ile beraber buluşturacağız”

Konuşmasının son bölümünde ise AK Parti’li belediyelerin yaptığı faaliyetleri anlatan ve uyuşturucuyla mücadele konusunda da destek mesajları veren AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban ;

”Uyuşturucu ile mücadele hepimizin en önemli sorunlarından  bir tanesi. Uyuşturucuyla müdahale için personel lazım ,para lazım. Ümraniye belediyemiz 26 adet binek otomobili satın aldı Emniyet Müdürlüğü'ne hibe etti. Bu araçlarla suçla suçlu ile mücadele etmesi için. Yine Bağcılar belediyemiz 10 motosiklet, Pendik belediyemiz 10 binek otomobil satın aldı ve Emniyet Müdürlüğü'ne bağış yaptı.

Üsküdar Belediyemiz 2 yılda 2 yüz  dev esere imza attı. Her bir eser 10 trilyon, 20 trilyon. ÜSİM diye bir merkez kurdu 2 yıl içerisinde 7 bin kişinin işe girmesine vesile oldu. Belediyelerimizin hizmetleri saymakla bitmez. Doğrusu AK Partili bir belediye ile  CHP’li bir belediye arasında kıyas yapmakta çok adaletli olmaz. Frekansları farklı. Oynadıkları alanlar farklı. İnşallah halkımız 2019 seçimlerinde şöyle bir karar verecek. Ya ideolojiden tarafa bir karar ortaya koyacak, ya da ben Maltepe'ye imar istiyorum, tapu  istiyorum, yol istiyorum, temizlik istiyorum, spor sahası istiyorum, halı saha istiyorum, kapalı spor sahası istiyorum, hizmet istiyorum diye bir karar verecek. Biz halkımızın bugün hizmete susamış olduğunu, hizmete aç olduğunu görüyoruz. İnşallah 2019 seçimlerinde Maltepe Belediyesine Ak Kadrolar ile beraber buluşturacağız” dedi.

49 Bin üyeden 66 bin üyeye ulaştık 

Çoban partililere 2019 seçimlerini almanın tek yolunan prensipleri olduğunu ifade ederek; “Çok çalışacağız. Çalışmadan başarıyı elde etmemiz mümkün değil. Üye sayımız 49 binden 66 bine çıktı. Yeter mi? Yetmez. Daha çok aha çok çalışacağız daha çok gayret edeceğiz. AK Parti Maltepe ilçe teşkilatı mensupları birlik ve beraberliklerini bozmayacaklar birbirlerine kenetlenecekler, birbirlerine sahip olacaklar birbirlerine destek olacaklar”  diye konuştu ve konuşmasını sonlandırdı. 

Maltepe Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik “Gönülleri kazanmak için durmadan bıkmadan, yorulmadan çalışıyoruz.” 

Maltepe Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik’te  kadın kolları adına Afrin Harekatına katılan askerleri selamlayarak, şehitlere rahmet, gazilere acil şifalar dileyerk konuşmasına başladı. Çelik; “ Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bir bu teşkilatta bir efer olmaktan dolayı mutluyum. çok kıymetli teşkilat mensuplarımız Bizler Maltepe'de, Gençlik Kollarının coşku ve heyecanı, önceki teşkilat mensuplarımızın tecrübeleri, ana kademe başta ilçe başkanımız Ümit Çoban önderliğinde kadın kollarımızın da bu davaya yürekten bağlıyız. Gönülleri kazanmak için durmadan bıkmadan, yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Maltepe  Gençlik Kolları Başkanı Serdar Denizmen   “Dünyaya liderlik yapan bir cumhurbaşkanımız var” 

AK Parti Maltepe  Gençlik Kolları Başkanı Serdar Denizmen  de coşkulu tezahüratlar  eşliğinde geldiği kürsüden partililere seslenerek; “Gençlik Kolları olarak 2019 sürecine belediyeye almak için bütün mücadelemizle hem Gençlik Kolları Kadın Kolları ve ana kademe olmak üzere yolumuza devam edeceğiz. 2019'da Bütün Türkiye'de düğün sesleri yükselecek. Gençlik Kolları olarak boş durmuyoruz bir şeylerin mücadelesini vermeye çalışıyoruz. Öncelikle Maltepe'deki genç esnaflarımızı tespit ettik. Genç esnaflarımız da belli aralıklarla oturup sohbet ediyoruz. Hiç değilse onların ticari noktada sıkıntıları varsa eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Şu an 7 bin gence ulaştık. Maltepe Gençlik Kolları ‘Bugün senin doğum günün’ projesi ile ziyaretlerde bulunduktan sonra kardeşlerimizin doğum gününü kutluyoruz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kapı kapı dolaşıp onların doğum gününü kutluyor onları bir dahaki seçimde Gençlik Kolları olarak bize destek vermelerini istiyoruz. Sınır ötesindeki askerlerimize Allah güç kuvvet kolaylık versin inşallah bu sınırdaki sıkıntılar da en kısa zamanda bitecek. öyle bir Cumhurbaşkanımız öyle bir genel başkanımız var ki. Bütün dünyaya liderlik yapan, tek bir noktada hedef gösteren ve hedefe karanlık ve istikrarlı bir şekilde giden bir liderimiz ,Cumhurbaşkanımız var. Korkaklar tarih boyunca zafer anıtı dikemez diye çok güzel bir sözü vardır. Bu gençlikte hiçbir şekilde korkak bir gençlik değil. İnşallah ölümü ölümle korkutarak mücadelemize devam edeceğiz”  diye konuştu. 

AK Partili Milletvekilleri danışma meclisinde konuşma yaptılar 

Danışma Meclisi’nin kalan kısmında ise  Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk, Hurşit Yıldırım,Osman Boyraz  ve Hüseyin Turan’da katılarak kısa bir konuşma yaparak partililere seslendiler.

Toplantı daha sonra Ocak ayı gündemi ve hizmetleri okunduktan sonra sona erdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam