SON DAKİKA
reklam
reklam

Kartal’da TSM Ziyafeti

Eklenme Tarihi: 13 Şubat 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 96548

İSTANBUL

Dr. Arif Şanlı Musiki Derneği’nin Kadınlar Korosu Konseri Yoğun İlgiyle Karşılandı 

Kartal Soğanlık’ta Dr. Arif Şanlı Musiki Derneği’nin Kadınlar Korosu konseri, müzik severleri birleştirirken, birbirinden ünlü eserlerin seslendirildiği bir konser oldu. 

Konsere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ile Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Halil Şener, Kartal Belediyesi İştirak Şirketlerinin Yöneticileri ve Kartallı vatandaşlar katıldı. Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen konserde Çağdaş Suseven şefliğinde beraber ve solo eserler dinleyiciyle buluştu. 

Konserin sonunda Kadınlar Korosu, dinleyenlerden  övgü ve alkış alırken;  Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel de gecenin sonunda Dr. Arif Şanlı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Arif Şanlı’ya kartal figürlü heykelcik takdim etti.  Yüksel  “Başta Hocamız Arif Bey’e sonra hanım efendilere, üstatlarıma ve siz değerli dinleyenlere çok teşekkür ediyorum. Kartal Belediyesi olarak sanat etkinlerinden çok keyif aldığımızı ve her zaman desteklediğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, sanata ve sanatçıya her daim destek olmuştur. Biz de diyoruz ki sanat varsa Kartal güzel, sanat varsa ülke güzel, sanat varsa her şey güzel.”  Diye konuştu. 

Usta Şef Erdem Özgen’den  Usta İsimler Selahattin Pınar ve Saadetin Kaynak’a Saygı Konseri

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi de bu güzel konserden tam iki gün sonra  ünlü şef, müzisyen ve ses sanatçısı Erdem Özgen’in usta müzisyen, solist ve söz  yazarları Selahattin Pınar ve Saadetin Kaynak için özel bir saygı konserine ev sahipliği yaptı.  Sadettin Kaynak; ( Ölüm Tarihi; 3 Şubat 1961) ile Selahattin Pınar (Ölüm Tarihi; 6 Şubat 1960) ölüm yıl dönümleri anısına düzenlen konsere de ilginin yoğun olduğu görüldü.

İki ustanın eserleri Özgen’in şefliğindeki koro tarafından icra edildi, Kaynak ve Pınar da bir kez daha anılmış oldu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam