SON DAKİKA
reklam
reklam

İYİ Parti Maltepe’de 1.Olağan Kongresini Düzenledi

Eklenme Tarihi: 15 Şubat 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 132543

İSTANBUL

Meral Akşener’in Genel Başkanlığını üslendiği,25 Ekim 2017’de resmi olarak kurulan  İYİ Parti Maltepe İlçe Örgütünde Maltepe Kurucu Başkanlığı’na tanınmış işadamlarından Adnan Okul getirilmiş ve partinin ilçe örgütlenmesi hızlandırılmıştı.  İYİ Parti Maltepe İlçe Kongresini ise 10 Şubat 2018 itibarıyla yaptı. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu ile   birlikte CHP Maltepe İlçe yönetiminden Müslüm Erol, Cemal Sahan, Mehmet Erdoğan, Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Ergin, Çankırılılar Vakfı Başkanı Sami Soydal, Cevizli Mahalle Muhtarı Fikret Birdal, Yalı Mahallesi Muhtarı Ali Bayraklı, Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker, Esenkent Mahalle Muhtarı Sultan Şahin, Zümrütevler Mahalle Muhtarı Serkan Aslan, Girne Mahallesi Muhtarı Tevfik Songün, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ali Galip Yurduseven kongreye katılanlar arasındaydı. 

İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener “Henüz kuruluşumuzun üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen ne mutlu bize ki İYİ Parti Türk siyasetinin en ön sıralarından yer edinmiş ve milyonların umudu olmayı başarmış bir hareket haline gelmiştir.“

Kongrede İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener’in kongreye gönderdiği mesaj okundu. Akşener’in gönderdiği mesajda Maltepe İlçe Yönetimine başarı dilerken, partilerinin yoğun ilgiyle karşılandığı belirtildi. İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener mesajında Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere vatan toprağı için mücadele eden Mehmetçiğe başarı dileklerinde bulundu.  

İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener’in kongreye gönderdiği mesajda şu cümlelere yer verildi. 

“Medeniyetin yolunu cesurlar döşer diyerek çıktığımız bu yolda aynı cesareti gösteren kahraman dava arkadaşlarım. İYİ Parti ve milletim adına her birinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bu topraklar için canını ortaya koymuş şehitlerimizi ruhları şad olsun. Vatan toprağı için mücadele eden Mehmetçiğimiz sağ olsun.

Bizleri bu çatı altında buluşturan Yüce Rabbime şükürler olsun. Bizler İYİ Partiliyiz, çünkü demokrasinin ayaklar altına alınmasına seyirci kalamıyoruz. Çünkü bizler haksızlığa, hukuksuzluğa karşı, susup oturamıyoruz. Çünkü gençlerimiz mutsuz ve umutsuzken bizler mutlu olamıyoruz. Çünkü bizler binlerce yıllık tarihimizi ve Atatürk´ün emanetini sahipsiz bırakamıyoruz.

Çünkü bizler Türk milletinin huzur içinde refah içinde çok daha iyi bir Türkiye´de yaşayabileceğine inanıyoruz. Bu yolda sizlerle birlikte, milletimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Henüz kuruluşumuzun üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen ne mutlu bize ki İYİ Parti Türk siyasetinin en ön sıralarından yer edinmiş ve milyonların umudu olmayı başarmış bir hareket haline gelmiştir.  ‘Kurulamaz´ dediler kurulduk, ‘tutunamaz´ dediler tutunduk, bugün de ‘iktidar olamaz´ diyorlar; andım olsun ki yarın da iktidar olacağımızı görecekler. Her gün nefret saçanlar, topluma nifak sokanlar, kavga etmeyi maharet bilenler, koltuğa yapışmayı başarı sayanlar İYİ Parti´yi anlayamayacaklar. İYİ Parti bir kardeşlik hareketidir. İYİ Parti bir kucaklaşma hareketidir. Nefretin, kavganın hüküm sürdüğü karabulutları dağıtmak için buradayız. Sizlere düşen görev, il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle bu kucaklaşmayı yurdun dört bir köşesinde sağlamak olacaktır.

Sizlere düşen görev liyakat sahibi her insanımıza partimiz içinde yer açmak olacaktır. Türkiye´nin iyi olması için önce bizler iyi olmalıyız. Samimi bir şekilde bu ülkeye hizmet etmek isteyen herkes İYİ Parti çatısı altına davet edilecektir. Bizler ne yüzde 40 ile ne de yüzde 50 ile yetineceğiz. Bu mücadele yüzde 100´ün hayır duasını alana kadar devam edecektir.”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu “Nisan ayında ‘Olağanüstü Kongre´ yapacağız. Bu vesileyle YSK´nın yasaklarını da aşmış olacağız” 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu yaptığı konuşmada iktidara  ve Yüksek Seçim Kurulu´na (YSK) sert eleştirilerde bulunarak, partilerinin iktidara  doğru yürüdüklerini belirtti.  Nuhoğlu 2019’da yapılacak olan seçimlerde de iddialı olduklarını söyledi. Nuhoğlu, “Partinin seçime katılabilmesi için mevcut olan şartlara bir de il ve ilçe kongrelerini yapma şartı getirildi. İstanbul´da bugün itibariyle ilçe kongreleri bitiyor. Bütün Türkiye´de bitiyor. Nisan ayında ‘Olağanüstü Kongre´ yapacağız. Bu vesileyle YSK´nın yasaklarını da aşmış olacağız”  diye konuştu ve Nisan’daki ‘Olağanüstü Kongre´ ile partilerinin kongre süreçlerinin sona ereceğini belirtti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, vatandaşların rejimin değiştiğinin farkında olmadığını ifade ederek, konuşmasının devamında iktidara sert eleştirilerde bulunmayı sürdürdü.  Nuhoğlu şunları söyledi;  “TEOG kalksın dedi, kalktı; Yardımcı Doçentlik kalksın dedi, kalktı. Torba yasa ile kalan her şeyi de satacaklar. Türk Tabipler Birliği ve Türkiye Barolar Birliği bahane edilerek nerede ‘Türk´ ismi varsa kökü kazınıyor”  

İYİ Parti Maltepe İlçe Kurucu Başkanı ve İlçe Başkanı Adnan Okul; ” İttifak diyorlar, kim kiminle ittifak yaparsa yapsın, biz Maltepelilerle ittifak yağacağız.”

İYİ Parti Maltepe İlçe Kurucu Başkanı ve İlçe Başkanı da olan  Adnan Okul ise konuşmasında çok iddialıydı .Konuşmasının başında Mustafa Kemal Atatürk´ün ‘Az zamanda çok işler başardık´ sözüne atıfta bulunan Okul, Maltepe´de kısa zamanda parti binasını tuttuklarını ve ilçe teşkilatını kurduklarını ifade etti ve seçimlerde iddialı olduklarını söyleyerek “Yerel seçimlerde Maltepe İYİ Parti´nin olacak. Genel seçimlerde İYİ Parti Maltepe´de birinci çıkacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Meral Akşener Maltepe´de birinci çıkacak. Biz buna inandık ve başaracağız. Her gün dolup taşan teşkilat ve halkın yoğun ilgisi bunun göstergesi. İttifak diyorlar, kim kiminle ittifak yaparsa yapsın, biz Maltepelilerle ittifak yağacağız”  diye konuştu.

İYİ Parti Maltepe İlçe Kurucu Başkanı Oybirliğiyle Okul 

Kongrede yer alan 118 delegenin imzası ile aday gösterilen Adnan Okul, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı seçilirken, kongrede denetim, faaliyet ve mali raporlar okundu ve ibra edildi. Yoğun katılımlı kongreden sonra  göreve gelen yeni yönetim kurulu ise  kendi arasında görev dağılımı yapacak. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam