Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maltepespor-ailesi-moral-gecesinde-biraraya-geldi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maltepespor Ailesi Moral Gecesinde Biraraya Geldi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor Ailesi Moral Gecesinde Biraraya Geldi

Eklenme Tarihi: 17 Şubat 2018, Cumartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 111158


Maltepe’nin Cumhuriyetle yaşıt olan kulübü olan ve BAL’da liderlik mücadelesi veren  Maltepespor Küçükyalı Kültür Merkezi'nde  bir birlik beraberlik gecesi  düzenledi. Gecede  Türk Sanat Müziğinin sevilen seslerinden Hüner Coşkuner sahne alırken, katılımın yoğun olduğu görüldü. 
Gecede; Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç katılmadığı için başkan adına Ömer Ekşioğlu alırken, Başkan Yardımcısı Haydar Battal, Gültekin Karataş, Melih Morsümbül ve İşadamı Şeref Öztürk ödül aldılar.
Maltepe Kaymakamı Dallı: Maltepespor’un hak ettiği liglere yükselmesi için birlik ve beraberlik içerisinde destek olunması gerekiyor. 
Geceye katılan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı  ise Maltepe’nin çok önemli ve İstanbul’un güzide ilçelerinden biri olduğunu belirterek ;  Maltepespor’un hak ettiği liglere yükselmesi için birlik ve beraberlik içerisinde destek olunması gerektiğini belirterek, kaymakamlık olarak gerekeni yapacaklarını söyledi. 
Maltepe Belediye Başkanı başka bir programı olduğu için geceye katılamazken  başkan yardımcıları Ömer Ekşioğlu, Gültekin Karataş, Haydar Battal, Melih Morsünbül belediyeyi temsilen katıldılar. 
Gecenin ilerleyen saatlerde katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz kısa bir süre kalarak kulübe başarı diledi ve sonra ayrıldı. Geceye MHP İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu Antalya’daki parti  toplantısında olmadığı için katılmadı, Ancak ;MHP Maltepe İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro gecede yer aldı. AK Parti  Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban ve CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan’da katılanlar arasındaydı. Özkan ve Çoban gece içerisinde sohbet ettiler. AK Parti ve CHP Maltepe İlçe Yönetim Kuruları da tam kadro gecede yer aldılar. 
Ayrıca Maltepe İlçe Eğitim Müdürü  Faik Kaptan, Maltepe’nin çiçeği burnunda İlçe Spor Müdürü Serkan Sağbili, MASK Başkanı Bayram Behram Kaçar ile ilçenin pek çok Amatör Spor Kulüp Yöneticisi de gecede yer aldılar.
Maltepespor Başkanı Cahit Durhan  “Aslanı düştüğü yerden kaldıracağız.”
Maltepespor Başkanı Cahit Durhan Maltepespor’un  sıkıntılardan geçtiğini ancak bu sıkıntıları aşacak güce sahip olduğunu belirterek şunları söyledi ; 
“ 3. Lig’den Bal’a düştük. Ancak göreve gelirken ifade ettiğimiz gibi aslan düştüğü yerden kalkacak. Tüm mücadelemiz ve ilk hedefimiz yerimize geri dönmek ve daha yukarılara çıkmak. Bu tek başına başaracağımız bir  çalışma değiliz. Bu nedenle tüm Maltepe’yi STK’larla, muhtarlarla, belediyelerle siyasi parti temsilcileri ile topyekun birlik olmaya çağırıyorum. Belediyemiz, siyasi parti temsilcilerimiz, STK’larımız ve yerel basınız desteklerini hiç eksiltmediler. Ancak bu desteğin daha da artması gerektiğini düşünüyorum. 
Bu ligin en iyi hocalarından olan Ergün Ortakçı  hocamız ve kaliteli topçularımız ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.” 
Konuşmasının devamında ise Maltepespor kulübünün en büyük sorunu tesislerin olmayışı olduğunu belirten Maltepespor Başkanı Cahit Durhan   bu konunun bir ihtiyaç olduğunu dile getirerek  ;  “ Şampiyon olmayalım ama bir tesis sahibi olalım. Şampiyonluğu erteleyelim ama tesisi  ertelemeyelim. Futbolcularımız değişik yerlerde konaklayarak adeta göçebe hayatı yaşıyorlar. Topçuların bir çoğu bu durumdan çok rahatsız. Dragos’ta bulunan ve yapımı yılan hikayesine dönen tesisimizin Maltepespor’a kazandırılması için tüm yetkilileri göreve çağırıyorum. “ diye konuştu. 
Asi Dramalılar  ‘dan  Maltepespor Başkanı Cahit Durhan’a  hitaben  “Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi” sloganları 
Geceye katılan Maltepespor’un taraftar topluluğu olann  Asi Dramalılar da  tezahürat yağmuruna tuttukları  Maltepespor Başkanı  Cahit Durhan’a hitaben “ Şampiyon yap bizi, cehennemde yak bizi “ sloganları atarak geceye coşkularıyla ayrı bir renk kattılar.
Hüner Coşkuner geceye “Hüner “ kattı 
Türk Sanat Müziğinin sevilen seslerinden olan  Hüner Coşkuner’in eşsiz  yorumu  ve muhteşem müziğiyle katkı sağlayan fasıl heyeti de dinleyenleri mest etti. Maltepespor taraftarlarıyla karşılıklı tezahüratlar da yapan Coşkuner, Maltepespor maçlarına gelip takımı destekleyeceğini ifade ederken, dinleyicilerle beraber şarkılarını okudu. Maltepespor'un taraftar grubu Asi Dramalılar da tüm şarkılara eşlik ettiler. 
SİNAN ERDOĞDU

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam