SON DAKİKA
reklam
reklam

Uyuşturucuya karşı dev işbirliği

Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 70933

İSTANBUL

Fatih’in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği öncülüğünde Maltepe Meydanı’nda bir araya gelen 50 STK başkanı ve üyelerine ek olarak AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı'nın da bulunduğu geniş bir  destek amaçlı bir basın açıklamasında bir araya geldiler 

Açıklamaya vatandaşların ilgisi de çok yoğundu. 

 Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı "Uyuşturucuya karşı birlik olmamız gerekiyor. "

Açılış konuşmasını yapan  Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı  uyuşturucunun zararlarının aynı zamanda  milletimizin de en büyük sorunu haline geldiğini ifade ederek , ” Uyuşturucu bağımlılığı milletimizin en büyük sorunu hale gelmiştir. Bu sorun ile ilgili mücadelede başarılı olmak için öncelikle ne kadar ciddi bir problemle karşı karşıya olduğumuzu anlamamız ve hep birlikte bu illetle savaşmamız gerekmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece her konuda olduğu gibi bu konuda da başarıya ulaşacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın." Dedi ve birlik olmamız halinde bu büyük sorunu aşacağımızı söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, 7 Bakanlığımız Uyuşturucuya Karşı Çalışma Yürüyorlar 

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz yaptığı konuşmada ise , özellikle son yıllarda uyuşturucuyla mücadele konusunda, hem hükümetin hem de belediyelerin çeşitli çalışmalar yaptığını belirterek, çalışmalara 7 bakanlığın da katkı sağladığını açıkladı. 

Bu konuda farkındalık yaratmanın önemli olduğunun altını çizen Boyraz , “Toplumun bütün katmanları, siyasetçisi, bürokratı, yöneticisi, sivil toplum örgütleri bilhassa bütün paydaşlar bu kanayan yaraya dur demesi lazım.” dedi.

Fatih'in Nesli Derneği Başkanı Bülent Gürpınar "Bu Gençlik Bizim "

Basın toplantısında konuşma yapan Fatih’in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Bülent Gürpınar ise dernek olarak milli değerlere sahip gençler yetirmek istediklerini belirterek,  şunları söyledi. “Bu gençler bizim. Çocuklarımız uçurumun kenarında, birileri çocuklarımızı uçurumun kenarından aşağıya atmak istiyor. Bizler de 50 koca yürekli dernek başkanımızla birlikte, o çocuklarımıza el uzatıp inşallah uçurumun kenarından kurtarmaya çalışacağız.” 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam