SON DAKİKA
reklam
reklam

QNET TÜRKİYE, AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ RESMİ SPONSOR

Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2018, Çarşamba - 15:00   Okunma Sayısı: 174748

İngiliz Premier Ligi takımlarından Manchester City sponsoru olan QNET, Türkiye’de de sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor. 2017 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü erkek voleybol takımına sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılında ise Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kız futbol takımınıdestekleyecek.

Bu sene 20. Yılını kutlayan QNET, “Yaşanacak Bir Hayat” konseptiyle hem dünya çapında hem de Türkiye özelinde spor, eğitim ve çocuklara yönelik çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Marussia Formula1, dünya tenis şampiyonlarındanMartina Hingis ve İngiliz Premier Ligi Takımlarından Manchester City sponsorlukları ile öne çıkıyor. Kadının çalışma hayatı içinde daha fazla yer alması ile ilgili birçok projeye imza atan QNET Türkiye, kadını ve kadın sporcuları da destekliyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü kız futbol takımının resmi sponsoru olan QNET Türkiye, bu sponsorluk ile hayatın her alanını şekillendiren kadınların önemini bir kez daha vurgulamış oldu. Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü kız futbol takımı QNET sponsorluğunda daha güçlü şekilde mücadeleye hazırlanıyor.

Gençleri desteklemenin önemine değinen QNET Türkiye, Orta Asya ve Rusya Bölge Müdürü Cem Geyik; “QNET Türkiye olarak spora yönelik projeleri her zaman destekledik ve desteklemeye de devam ediyoruz. Enerjilerini spora yönlendiren gençlerin başarı hikayelerinde rol almak bizleri mutlu ediyor. Özgüvenli birer birey olarak yetişmeleri için biz de onların yanında olmaya özen gösteriyoruz. Yurt dışından gelen üst düzey yöneticilerimizle çocukları bir araya getirerek rol model alabilecekleri kişilerle tanıştırıyoruz. Çocuklarımızın geleceğe güvenle adım atması için elimizden gelen tüm imkanlarla onların yanındayız. ” dedi.

QNET Hakkında

QNET, Avrupa ve Amerika'dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında 10 milyona yakın bağımsız temsilcisiyle 150’den fazla ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 150 bine yakın bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer alan QNET, 2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsorudur. QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV ve Koruncuk vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. QNET Türkiye, Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı 2017 yılı sponsorudur.

'Dünyaya değer katmak için kendini geliştir' felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Vitanew gıda takviyeleri, Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, Brille Premium diş ve ağız bakım seti, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer ve QNETCity saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Airpure hava temizleme cihazı, Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platfomu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır

Kaynak: BÜLTEN
Editör: Haber Merkezi

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam