Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-chp-maltepe-genclik-orgutu-toplandi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
CHP Maltepe Gençlik Örgütü Toplandı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Maltepe Gençlik Örgütü Toplandı

Eklenme Tarihi: 3 Mart 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 64773

İSTANBUL

CHP Maltepe gençliği ilk örgüt toplantısını gerçekleştirdi. Gençlik bazında örgüt toplantısı yapmaya başlayan CHP’li gençlerin ilk toplantısına oldukça  yoğun bir katılım olması dikkat çeken bir görüntüydü. 

Öte yandan yeni göreve gelen CHP Maltepe’de örgüt toplantıları daha sık  yapılmaya başlandı. Bu toplantılarda; çok sayıdaki partilinin toplanması, görüş ve önerilerin alınması parti içinde de olumlu karşılanmakta. CHP Maltepe Gençlik Kolları da  yapılan bu toplantıları gençlik bazında yapma kararı aldı. İlçe binasında gerçekleştirilen ilk toplantıya ilk kez bu kadar  fazla gencin toplantıya katılması da dikkatleri  çekti.

Yaklaşık üç aylık çalışmaların anlatıldığı toplantıda, gelecekteki projeler de konuşuldu. Toplantıya CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ,İlçe Başkan Vekili Mustafa Kaldı,İlçe Sekreteri Orsev Çelik, Bilişim Sorumlusu Erman Gönül,Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Göksu Nak , CHP Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Demir ve yönetim kurulu üyeleri ve Maltepe Belediye Meclis Üyesi Erkan Dinçel de katılımlarıyla  toplantıya destek verdiler.

CHP Maltepe İlçe Gençlik Kollarından  olan parti üyesi Mert İnal  yaptığı konuşmasında ise, dinamik ve dirençli bir örgüt yapısının olması gerekliğinin altını çizerek ;“  Birlik, beraberlikten ve her zaman yönetimin yanında olacaklarından ve gelişen olaylara anında müdahale eden, refleksleri kuvvetli ve dirençli bir örgüt hedefimize hep birlikte kısa sürede ulaşacağız. Erdemli ellerimiz, güçlendiği her gün, halkımızın yüksek menfaatlerini koruma konusunda daha ciddi projeler üretecektir” diye konuştu. Konuşması defalarca alkışlarla kesilen İnal, “Örgüt toplantıları, örgütü hem nicelik hem de nitelik bakımından yükseltecektir, Her zaman ekip olarak bir ve beraberiz”  diyerek konuşmasını tamamladı.

CHP Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Demir de toplantıya katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında iktidara yürüyen bir örgüt kuracaklarını söyledi ve  partilerinin tüzük kurultayı öncesinde  önemli bir toplantı yaptıklarını belirterek ; “ Kongre süreçlerini geride bırakarak, yeniden bir arada, omuz omuza iktidarın ateşini yakacağımız Maltepe’den 2019’da Maltepe’ye ve Türkiye’ye damga vurarak, irade koyarak seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağımızın, Yerelde ve Genelde iktidar olacağımızın sözünü veriyoruz. Tüm yoldaşlarımıza katılımlarından dolayı ve Tüzük Kurultayımız öncesi sundukları fikirlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”  Dedi. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam