SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP 24.Dönem Milletvekili Umut Oran Panelde Konuştu

Eklenme Tarihi: 29 Mart 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 66546

İSTANBUL

CHP Maltepe ilçe Örgütü’nün düzenlemiş olduğu “2019’a doğru  Dünya, Türkiye ve CHP’ paneline katılan Sosyalist Enternasyonal  Önceki Genel Başkan Yardımcısı ve  24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Maltepe İlçe merkezinde  vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşları dinledi ve  onlara  Dünya, Türkiye hakkındaki güncel gelişmelerle,  partisi hakkında bilgi verdi.

Oran’a CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Cemal Atagül, CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ve yönetim kurulu üyeleri. Maltepe CHP Meclis Üyesi Deniz Erzincan, Mehmet Türkyılmaz, CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Selver Yamak Sönmez, CHP Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Demir ile çok yoğun şekilde parti üyeleri ve vatandaşlar da eşlik ettiler.

Umut Oran “CHP Ayağa Kalkmadan İktidar Bloğu Yerine Oturmaz”

Sosyalist Enternasyonal  Önceki Genel Başkan Yardımcısı ve  24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran yaptığı konuşmada ise Cumhuriyetin korunabilmesi ve  “Daha İyi Türkiye”yi yaratmak için en kritik tarihin 2019’daki secimler olduğunu savundu. Oran Özeleştiri yapanlar, rakibe odaklanmak yerine kendi gündemlerine konsantre olanlar, eldeki tüm imkanları ve insanları kutlu mücadelede en verimli şekilde kullanmak için seferber olanların muhtemel zaferin sahipleri olacağını belirterek  şunları söyledi. 

Cumhuriyetimizden geriye kalan ne varsa onları korumak ve eldeki tüm güçleri birleştirerek “Daha İyi Türkiye’yi yaratmak için artık en kritik tarih 2019. Herhangi bir değişiklik olmazsa 2019’daki 3 seçim, sadece bizlerin değil çocuklarımızın ve torunlarımızın da geleceğini belirleyecek. Geçen 16 yılda denenen yollarda yürüyenler, sürekli rakibe bakarak hareket edenler ve iktidar hayalini kurmaktan bile çekinenler 2019’da yine başarısızlıkla karşılaşacaklar. Özeleştiri yapanlar, rakibe odaklanmak yerine kendi gündemlerine konsantre olanlar, eldeki tüm imkanları ve insanları kutlu mücadelede en verimli şekilde kullanmak için seferber olanlar da “Muhtemel Zaferin” sahipleri olacaklar.

Bir kez daha sen-ben kavgası yaşanmasın diye, bir kez daha “İktidar kötü, biz de her şeyi çok iyi yaptık” denilmesin diye, gelecekte bir gün “Kimse bizi uyarmamıştı” kolaycılığına teslim olunmasın diye altını çize çize haykırıyorum: “Türkiye’nin ve Türk Milletinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden başka umudu yoktur! CHP ayağa kalkmadan iktidar bloğu yerine oturmayacaktır.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam