SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) 7. Genel Kurulunda Kazanan Zeynettin Aydın

Eklenme Tarihi: 30 Mart 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 170097

İSTANBUL

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)’in 7’nci Genel Kurulu 25 Mart Pazar Günü Üsküdar/ Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mevcut Başkan Zekeriya Açıkgöz’ün iki dönem yürüttüğü başkanlığı kongrede yarışan 3 adaydan birisine teslim edeceği bu tarihi  güne  İstanbul’daki Çankırılılar  da büyük ilgi gösterdiler.

AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve M. Emin Akbaşoğlu ile birlikte Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker’in de izlediği kongrede başkan adayları Hüseyin Pilavcı, Zeynettin Aydın ve Mevlüt Kandemir yarıştılar. Toplam 811 delegeden 611’nin secimde oy kullanabilmek için kart aldığı ve 588’inin de sandıklarda oy kullandığı öğrenildi.

Üç adaylı kongrede kazanan 332 oyla Zeynettin Aydın

Genel Kurul’da sayım tamamlandı ve başkan adaylarından Mevlüt Kandemir 38, Hüseyin Pilavcı 218 oy alırken Zeynettin Aydın 332 oyla ÇANDEF Başkanlığına seçildi.

Zeynettin Aydın’ın başkanlığa seçildiği Genel Kurul’da yeni ÇANDEF yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu

Zeynettin Aydın (Başkan) ,Mehmet Altıntop, Erol Tepebaşı, Arif Öztürk, Harun Oflaz, İsmail Kılıçaslan, İsmail Altun, Osman Akkaya, Önder Tozan, Kuddusi Karagöz, Kadir Kandırmaz, Hüseyin Koca, Samet Özdemir, Yaşar Çeribaş, Kadir Karahan, Arif Şengül, Can Anbarkaya, İsmail Oyanık, İlyas Karakuş ve Yahya Güler.

Denetleme Kurulu : İsmail Güvenç, Zeynel Yola ve Ömer Lütfü Pusat

Merkez Disiplin Kurulu:Talat Özdemir, Dursun Kale ve Hüseyin Yama

ÇANDEF Başkanlığına Seçilen Zeynettin Aydın ; ” ÇANDEF olarak İstanbul’da var olan gücümüzü daha ileriye taşımak için tüm imkanlarımızı zorlayacak ve teslim aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için ter akıtacağım.” 

Kongre sonrası  ÇANDEF’in çiçeği burnunda yeni başkanı Zeynettin Aydın ise yaptığı teşekkür konuşmasında ise şunları söyledi; “İstanbul’da yaşayan Çankırılı hemşehrilerimin ve kongre delegelerinin teveccühleriyle seçilmiş olduğum ÇANDEF Genel Başkanlığını ekip arkadaşlarımla birlikte layıkıyla yerine getirebilmenin gayretinde olacağım. ÇANDEF olarak İstanbul’da var olan gücümüzü daha ileriye taşımak için tüm imkanlarımızı zorlayacak ve teslim aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için ter akıtacağım. Sizlerin aracılığıyla Genel Kurul’da bana oy veren vermeyen tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Seçim salonda kaldı şimdi çalışma zamanı.” 

Biz de gazete olarak İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)’in 7’nci Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Zeynettin Aydın ve ekibine başarılar diliyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam