SON DAKİKA
reklam
reklam

Bulutları aralayan kadın (!) kitabını imzaladı

Eklenme Tarihi: 2 Nisan 2018, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 68099

İSTANBUL
Politikada ve sivil toplum kuruluşlarındaki başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve bir dönem de CHP’den Milletvekili adayı olan Hüsniye Kaya, Maltepe ADD ‘de okurları ile buluşarak ” Bulutları Aralayan O Kadın” adlı kitabını imzaladı.
Sevenleri ile kısa bir söyleşide bulunan Kaya, “Maltepe’de bir konuşmaya yapmaya değil de, kendi ailemle hasret gidermeye, yüreğimde biriktirdiklerimi paylaşmaya geldim. Sizler iyi ki varsınız. Bu günlerde Atatürkçü olmak, Mustafa Kemal’i sevmek gibi modalar var. Atatürk’ü sevmek, Mustafa Kemal’i sevmek, Ali’yi, Mehmet’i, Ayşe’yi sevmeye benzemez. Mustafa Kemal’i seven adam, onun ilke ve inkilaplarını takip edip hayata geçirmek için mücadele veren insandır benim için. Ben bu konuda mücadelemi verdim ve son nefesime kadarda vermeye devam edeceğim.” dedi. ADD Maltepe Başkanı Olcay Yılmaz da yaptığı konuşmasında “Hüsniye Kaya gibi bir ismi ağırlamak bizim için onurdur. kendisini anlatmaya kelimeler yetmez. kitabını okuyarak biraz olsun tanıyacağınızı düşünüyorum.” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam