Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-besiktas-defansi-hem-savundu-hem-gol-atti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Beşiktaş defansı hem savundu hem gol attı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Beşiktaş defansı hem savundu hem gol attı

Eklenme Tarihi: 9 Nisan 2018, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 58565

İSTANBUL 

Siyah-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'de 28. haftalar dikkate alındığında son 8 sezonun en iyi performansını 2017-2018'de ortaya koydu.

Beşiktaş, bu sezon 28 maç sonunda kalesinde 24 gol gördü. Geçen sezon 25 gol yiyen siyah-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonun 28. haftasını ise 28 gol yiyerek tamamladı.

Siyah-beyazlılar, 2014-2015 sezonun 28. haftasına kadar 26 gol yerken, 2013-2014'te de kalesinde yine 26 gol gördü. 2012-2013'te aynı periyotta rakiplerinin 42 golüne engel olamayan Beşiktaş, 2011-2012 sezonunda 31 ve 2010-2011'de 32 gol yedi.

Beşiktaş, 2009-2010'da ise 28. haftaya kadar kalesinde 19 gol görmüştü.

Son 5 haftada etkili performans

Siyah-beyazlı takımın savunması son 5 maçta etkili performans sergiledi.

Beşiktaş, kritik maçların oynandığı bu 5 karşılaşmada sadece 2 gol yedi.

Gole katkıları forvet oyuncuları kadar 

Beşiktaş'ın savunmasındaki isimler, mevcut kadroda yer alan santrforlar kadar gole katkıda bulunmalarıyla da dikkati çekti.

Siyah-beyazlı ekibin savunma oyuncuları, 28 maçlık periyotta 8 gol kaydetti. Ligin ilk yarısında 8 gol atan Cenk Tosun'un devre arasında Everton'a transfer olmasının ardından Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda yer alan golcü oyuncular Alvaro Negredo, Vagner Love, Mustafa Pektemek ve Cyle Larin de şu ana dek toplam 8 gol atabildi.

Tosic, Negredo'ya yaklaştı

Siyah-beyazlı ekipte Dusko Tosic, ligde attığı 4 golle hücumda en etkili savunma oyuncusu oldu.

Göztepe maçında da golünü atan savunma oyuncusu, santrforda görev alan ve ligde 5 golü bulunan Negredo'ya yaklaştı.

Tosic gibi stoperde görev yapan Pepe ise 2 kez gol sevinci yaşadı.

Savunma oyuncularından Domagoj Vida ile Adriano Correia da birer kez fileleri havalandırdı.

Cenk Tosun'un ayrılmasının ardından transfer edilen Vagner Love, siyah-beyazlı formayla 2 kez fileleri havalandırırken, Love gibi ikinci yarıda takıma dahil edilen Cyle Larin de bir kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş'ın bir diğer santrforu Mustafa Pektemek ise oynadığı maçlarda gol bulamadı.

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam