SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe'den Çekmeköy'e tayin olan Maltepe ilçe seçim müdürü Ekrem Dündar’a muhtarlardan veda yemeği

Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2018, Pazar - 13:00   Okunma Sayısı: 97303

24 senelik görevi boyunca adil seçimlerin yürümesinde epey emeği olmuştur Ekrem Dündar ve görevini en iyi şekilde yapmaya özen göstermiştir.

Maltepe. İlçe Seçim Müdürü  Ekrem Dündar rotasyon gereği yakın bir tarihte  Çekmeköy'e ilçe seçim müdürü olarak atandı.

24 Mayıs 1994 yılından beri Maltepe'de görev yapan  ve aynı zamanda  ilk ilçe seçim müdürü olan Dündar, Maltepe’nin  Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldiği veda buluşmasında duygu dolu anları yaşadı.

24 yıldır aralıksız olarak görev yaptığı Maltepe'den Çekmeköy'e tayin olan Ekrem Dündar,Maltepe halkıyla bütünleştiğini ve Maltepe'yle özleştiğini ifade ederek şunları söyledi

"Maltepe’nin ilk seçim müdürü olarak görevime geldiğinden beri ilçemizde ki 18 mahalle muhtarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum . Demokrasinin temel taşlarısınız hiçbir tesir altında kalmaksızın seçimin olduğu gün bile özgüveniniz ve aday olmadan seçimin bitmesine 1 saat kala ben de adayım diyerek seçime katılan muhtarları kutlar yaşam boyu mutluluklar dilerim."

Dündar duygu yüklü konuşmasında Maltepelilere de muhtarlar nezdinde sevgi ve saygısını iletti.

Maltepe’nin Mahalle Muhtarları da , verdiği hizmetten dolayı teşekkürlerini sundukları ve yeni görevinde başarı dileklerinde bulundukları  Ekrem Dündar'la  fotoğraf çektirip günün anısına  plaket hediye ederek vedalaştılar.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam