SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Bayrampaşa'da patlama

Eklenme Tarihi: 2 Aralık 2015, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 70514

İSTANBUL

İstanbul Bayrampaşa Kadife Kavşağı'nda yol kenarına konulan bomba infilak etti.

Kadife Kavşağı'ndaki patlamanın ardından Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme şube müdürlüklerine bağlı uzman polisler, bölgede inceleme yaptı.

İnceleme sonucunda patlamaya, yol kenarına konulan bir bombanın neden olduğu tespit edildi. Bombanın türü ve tipinin, olay yerinde bulunan parçaların detaylı incelenmesinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarında, patlamadan kısa süre önce yoldan bir çevik kuvvet midibüsünün geçtiği görülüyor. Bombalı saldırının, polis aracına yönelik olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Bu arada, polis ekipleri, patlamadan önce olay yerinde görülen ve eşkali belirlenen bir şüphelinin yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Arama çalışmalarına polis helikopteri de destek verdi.

İstanbul Valisi Şahin'den açıklama

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa'daki patlamaya ilişkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadife Kavşağı'nda patlama meydana geldiğini ve 1 kişinin yaralandığını kaydetti.

Vali Şahin, "(Olayın) Medyanın merkezinde olması, çok kalabalık bir ortamda olması nedeniyle ilk etapta çok büyük bir patlamaymış gibi intikal ettirildi ama çok şükür herhangi bir can kaybı yok" ifadelerini kullandı.

Bu arada, patlamada yaralanan Adnan Yalçın (36), Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yalçın ile olayın ardından Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne başvuran ve ayakta tedavi edilen iki kişinin tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Patlama nedeniyle bazı araçlarda hasar oluştuğu, çevredeki binaların ise camlarının kırıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam