SON DAKİKA
reklam
reklam

Altınordulu gençlere Barcelona'nın "sırrını" verdiler

Eklenme Tarihi: 2 Aralık 2015, Çarşamba - 16:00   Okunma Sayısı: 106281

İZMİR

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun İzmir'deki altyapı tesislerini gezen İspanyol kulübü Barcelona'nın eski altyapı sorumluları Albert Puig ile Bruno Battle, İzmir temsilcisinin altyapısında yetişen genç futbolculara, Barcelona'nın başarısının arkasındaki sırrın "gülümsemek" olduğunu söyledi. 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Barcelona futbol takımının altyapı okulu "La Masia"nın 11 yıl boyunca yöneticiliğini yapan Albert Puig ile İspanyol ekibinde daha önce pazarlama ve reklam sorumlusu olarak çalışan Bruno Battle, İzmir'de Altınordu'nun konuğu oldu. 

"Barceolona'nın sırrı gülümsemek"

AFEK'te çocuklarla da bir araya gelen Puig ile Battle, futbolcu adaylarıyla Barceloa'nın sırrını paylaştı.

Şu anda dünyanın önemli kulüplerine danışmanlık hizmeti veren Prime Time Sport'ta, üst yönetici (CEO) Esteve Caldaza ile birlikte çalışan Puig ile Battle, Barcelona'nın sırrının "gülümsemek" olduğunu söyledi.

Puig, futbolcu adaylarına "Beslenme, dilenme, çalışma, saygı… Bunlar tabii ki önemli. Ancak her şeyin üzerinde olan ve bizim asıl sırrımız olan gülümsemedir. Gülümseyen insan mutludur, yaptığı işten zevk alır ve her zaman daha iyisini üretir. Bu yüzden sizin de yüzünüzde gülümseme eksik olmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam