SON DAKİKA
reklam
reklam

Altayçeşme Muhtarı Toker’in Teyze Acısı

Eklenme Tarihi: 1 Mayıs 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 107746

Maltepe Altayçeşme Mahallesi Muhtarı H.Arzu Toker'in teyzesi Ayten Öken yaşamını yitirdi. Öken'in cenazesi  ailesi , komşuları ve sevenlerinin de katıldığı 26 Nisan Perşembe Günü Kumburgaz'da Kamiloba Mahallesi Merkez Camii'nden kaldırıldı .

Altayçeşme Mahallesinin sevilen  muhtarı H.Arzu Toker geçtiğimiz sene genç yaştaki yeğenini,  altı  yıl önce de annesi Hatice Toker'i kaybetmişti.

Altayçeşme Mahallesi Muhtarı H.Arzu Toker’den teşekkür mesajı

Öte yandan Altayçeşme Mahallesi Muhtarı H.Arzu Toker teyzesinin vefatı sonrasında  gazetemiz aracılığıyla bir teşekkür mesajı  iletti . Toker ilettiği  mesajında şu cümlelere yer verdi. “ Teyzem Ayten Öken’in vefatı sonrasında baş sağlığı dileklerini gönderen mahalle sakinlerine, komsularımıza, muhtarlarımıza, Maltepe Kaymakamız Meftun Dallı’ya, Maltepe Belediye Başkanımız Ali Kılıç’a çok teşekkürlerimi iletirim. “

Biz de gazete olarak teyzesi Ayten Öken’i sonsuzluğa uğurlayan Maltepe Altayçeşme Mahallesi Muhtarı H.Arzu Toker'e ve ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam