SON DAKİKA
reklam
reklam

Hem düğünlerini hem Hıdırellez'i kutladılar

Eklenme Tarihi: 7 Mayıs 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 68568

OSMANİYE 

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, baharın müjdecisi kabul edilen Hıdırellez dolayısıyla merkeze bağlı Hemite köyünde şenlik düzenledi. Yaşar Kemal Parkı'nda düzenlenen şenliğe gelen çok sayıda vatandaş, aileleriyle birlikte piknik yaptı, uçurtma uçurdu.

Osmaniyeli ozanların seslendirdiği türküler eşliğinde oynayan vatandaşlar, parka kurulan stantlardan alışveriş yaptı.

Şenlik sırasında Hemite köyünde düğünleri olan Ahmet ve Aybüke Keser çifti de mutluluklarını vatandaşlarla paylaşmak için düğün konvoyuyla şenlik alanına geldi.

Beraberlerinde getirdikleri davul zurna eşliğinde vatandaşlarla oynayan Aybüke çifti, hem düğünlerini hem de Hıdırellez'i bir arada kutladı.

Etkinliğe, AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam