SON DAKİKA
reklam
reklam

Yusuf Erdoğmuş memleketi Bingöl’de coşkuyla karşılandı

Eklenme Tarihi: 9 Mayıs 2018, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 294460

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Milletvekili adaylığını açıklayan iş insanı ve Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi  Yusuf Erdoğmuş  memleketi Bingöl’e geldi. Erdoğmuş;  daha gelir gelmez oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Yusuf Erdoğmuş, Milletvekili genel seçimlerinde aday adaylığı başvurusunu AK Parti Genel merkezine yapmış ve aday adaylığını ilan etmişti. Erdoğmuş yaptığı adaylık başvurusunun ardından seçim çalışmalarını yürütmek için Bingöl’e gelen Erdoğmuş’u yüzlerce vatandaş karşıladı. Sevenlerinin İl Başkanlığı önünde yoğun sevgi seli ile karşıladığı Erdoğmuş, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.

İş İnsanı ve Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi  Yusuf Erdoğmuş  “Bizleri karşılamaya gelen herkese şükranlarımı sunuyorum. 2018 erken genel seçimleri ülkemiz için hayırlı olsun. Aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

AK Parti İl Başkanlığı’na geçten ve burada İl Başkanı M. Hanefi Güler, Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl ile  partililer tarafından karşılanan Erdoğmuş kısa bir teşekkür konuşması yaptı ve şunları söyledi.

“Bizleri karşılamaya gelen herkese şükranlarımı sunuyorum. 2018 erken genel seçimleri ülkemiz için hayırlı olsun. Aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Klasik lafları kullanmaktan fazla haz etmem ama gerçekten ben sizler için varım ve sizlerin isteği ve dualarıyla çıktım bu yola. Rabbim bana vekillik nasip ederse şayet sizlere söz veriyorum asla bana inananları mahcup etmeyeceğim. Genç ve Bingöl özelinde bugüne kadar yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyebilirim. Ben bir kez daha bu yağışlı havaya rağmen beni heyecanla karşılayan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun“

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam