SON DAKİKA
reklam
reklam

Yetenekli kursiyerlerin sergisi

Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2018, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 67602

Maltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıllardır devam eden  hoş bir geleneği bu sene de sürdürmekte; Maltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerler çalışmalarıyla sergilerini açtılar.

Maltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canip Yolaş ve kursiyer öğretmenlerin özverili ve bir o kadar da nitelikli çalışmalarıyla başta spor olmak üzere resim, makyaj, el işi uygulamaları gibi birçok alanda yakalanan  kayda değer, bir o kadar da anlamlı başarılar ise  her geçen gün ve yıl daha da artarak sürüyor. İşte bu seneki kursiyerler tarafından hazırlanan ve yıl içindeki çalışmaların yer aldığı geleneksel yılsonu sergisini beğeniyle takip ettim.

Açılışta ilk olarak Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan bir konuşma yaptı ve Maltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canip Yolaş’ı şu sözlerle övdü;” Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Canip Yolaş’ı ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızdan gelen talebi iyi değerlendiriyor ve ona göre açtıkları birbirinden farklı  branşlardaki kurslarla  birçok insanın yeteneğinin keşfetmesini sağlıyorlar.”

Kaptan’dan sonra söz alan  Maltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canip Yolaş ise herkesin ücretsiz olarak verdikleri kurslardan faydalanmalarını beklediklerini belirerek, her yıl farklı insanların gelmesini istediklerini  ifade etti. Yolaş;” Herkesin bir yeteneği vardır yeter ki onu ortaya çıkaracak bir adım atsın işte biz Halk Eğitim Merkezi olarak insanlarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmasına yardımcı oluyoruz” derken emeği gecen herkese teşekkür etti.

Kursu daha sonra Maltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canip Yolaş, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan ve beraberindekiler gezdiler. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BÜŞRA KARAOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam