Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-istanbullu-sporseverler-sweat-fest-2018-ile-eglendiler-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
İstanbullu Sporseverler “SWEAT FEST 2018” İle Eğlendiler - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbullu Sporseverler “SWEAT FEST 2018” İle Eğlendiler

Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2018, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 81935

İSTANBUL

Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener tarafından geçen yıl hayata geçirilen SWEATers’in hayata geçirdiği   spor ve eğlence dolu spor festivali SWEAT FEST,  bu senede ile spor tutkunlarına benzersiz bir festival yaşattı. “SWEAT FEST 2018” etkinliğinin sadece ilk gününde 4 bin 500 kişinin katılması etkinliğin ne kadar yoğun ilgi gördüğünün bir göstergesiydi.

Etkinlikte, sporseverler  iki gün boyunca ünlü eğitmenler eşliğinde spor ve egzersiz yapma fırsatı buldular. Yelken, SUP, kano, kaykay, basketbol, pilates, beach volley, crossFit, doğa sporları, bisiklet, koşu, fitness, dans, zumba, boks, yoga, mind&body, duvar tırmanışı, swEAT Well sağlıklı yeme-içme noktaları, spor mağazaları, çocuklara özel atölyeler ve konserlerle SWEAT FEST, dopdolu bir programla spor tutkunlarını bir araya getirdi. Festivale katılan sporseverler, yorgunluklarını kumsalda dinlenerek ve eski İstanbul manzarasına karşı gün batımında yogayla atmış oldular.

SWEATers'in kurucu ortağı Elif Boyner” SWEAT FEST dünyadaki ilk multi spor markalı festival. SWEATers ekosisteminin de yıl içindeki en büyük buluşması. Kullanıcılarımızı ve bize destek veren markaları bir araya getirirken, İstanbul'un spor potansiyelini de ortaya çıkaracak bir etkinlik yapmak istedik.”

SWEATers'in kurucu ortağı Elif Boyner de  yaptığı açıklamada şunları söylüyor : 

"Güçlü, yeterli ve mutlu olmanın yolunun harekete geçmek olduğuna inanıyorum. Spor beni güçlendiriyor ve mutlu ediyor; diğer insanlara da vesile olmalıyım diye düşündüm.SWEATers APP i spordan aldığım tutkudan aldığım ilhamla hayata geçirdik. SWEATers uygulamasının kısa bir süre içinde 50 bin kullanıcıya ulaşması bize yeni bir girişim yapmak için heyecan verdi. SWEAT FEST dünyadaki ilk multi spor markalı festival. SWEATers ekosisteminin de yıl içindeki en büyük buluşması. Kullanıcılarımızı ve bize destek veren markaları bir araya getirirken, İstanbul'un spor potansiyelini de ortaya çıkaracak bir etkinlik yapmak istedik. Bugün Tersane İstanbul, Haliç’te düzenlediğimiz SWEAT FEST’e binlerce sporseverin katılması bizi çok mutlu etti. Spor sevgisinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Bu nedenle önümüzdeki dönemlerde de SWEAT FEST'e devam etmeyi ve farklı projeler de yapmayı planlıyoruz."

Zaten Elif Boyner’in yaptığı açıklama SWEATers’in ne kadar yoğun bir ilgi gördüğünü bize gösteriyor. Zira ;SWEATers 1 yıl içinde 50.000 kez App Store ve Google Play Store’dan indirilmiş . Uygulama Sadece Türkiye’den değil, ABD, İşveç, Almanya, UK, Hollanda, İtalya, Fransa, Polonya, Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Hindistan, Bosna Hersek, Kanada, Japonya, Çin, Rusya gibi ülkelerden de   birçok kullanıcıya sahp.  Ediindğimiz bilgilere göre ; SWEATer’lar 2835 litre terledi ve toplamda 2.205.000 dakika, 36.750 saat, 1531 gün spor yaptılar, ortalama 67.000 km koşuldu. SWEATer’lar en çok fitness, koşu, yürüyüş, bisiklet, doğa yürüyüşü, basketbol sporlarıyla ter atıyorlar. İstanbul, İzmir, Ankara sırasıyla en çok ter atan şehirler oldu.

Bu yıl ikincisi gerçekleşen SWEAT FEST’e ilk gününde 4500 kişi katıldı. Toplamda 300 bin dakika spor yapıldı; 45 milyon adım atıldı.

SWEATers’i APP üzerinden ve SWEATers APP sosyal medya sayfalarından gelişmeleri takip edebilir; yine www.sweatfest.com.tr internet sitesi üzerinden de festivalle ilgili tüm detayları görüntüleyebilirsiniz.

Dünyaca ünlü markalar, SWEAT FEST’te etkinlikleriyle spor tutkunlarına eğlenceli anlar yaşattı

SWEAT FEST İstanbul’a spor dolu iki gün yaşatırken ; dünyaca ünlü markalar özel etkinlikleriyle de  spor ve sağlıklı yaşam tutkunlarını mutlu etti. Bu kapsamda ise  Ayşe Tolga, Ece Vahapoğlu gibi ünlü isimlerin söyleşi ve workshop’ları gerçekleşti.

Nike, New Balance, Boyner, Hopi, Asics, Skechers, Columbia, The North Face, Vestel, Arçelik, Gratis, LCWaikiki, Technogym, Hayat Su, Muscle Up, kurulum sponsoru Polimeks, navigasyon sponsoru Yandex, enerji sponsoru Imunex Farma, medya sponsoru Karnaval, basın sponsoru Fanatik  festivale renk ve eğlence katan markalardan sadece birkaçıydı. 

SWEAT FEST 2018 için  kumsalda kamp ateşi yakıldı 

SWEAT FEST 2018 de ,müzik, spor ve eğlence dolu bir gecede ünlü isimlerin katıldığı bir davet gerçekleşti . 

Kumsalda kamp ateşi yakıldı, şarkılar söylendi, spor etkinlikleri düzenlendi. Geceye; Ümit Boyner, Cem Boyner, Ayşe Boyner, Bilgün Dereli, Mehmet Even, Zeynep Üner, Murat Bür, Alper Saldıran, Müge Boz gibi ünlü isimler katıldı. Ünlü müzisyen Selen Beytekin’in muhteşem caz performansı büyük alkış alırken, Selen Beytekin Groovy Beach Vibes grubunun 80’ler sporcu kıyafetleriyle sergiledikleri gösteri büyük ilgiyle izlendi.

Davetlilerin de eşlik ettiği şarkılar, kamp ateşi eşliğinde tam bir müzik ziyafetine dönüştü. Lucca’nın hazırladığı özel kokteyller ve Plus Kitchen’ın sağlıklı ikramları eşliğinde Haliç’in eşsiz manzarasında Yoga, BMX, tırmanış gibi SWEAT FEST’te yer alacak spor etkinliklerinden mini ön gösterimler yapıldı. Graffiti sanatçısı Berkay Polat,geceye graffiti performansı ile enerji kattı.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam