Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-elazig-kultur-ve-yardimlasma-dernegi-ailesi-ozel-gecede-biraraya-geldi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
“Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği” Ailesi Özel Gecede Biraraya Geldi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

“Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği” Ailesi Özel Gecede Biraraya Geldi

Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2018, Cumartesi - 00:00   Okunma Sayısı: 123751

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Maltepe Cevahir Otel’de düzenlenen yemekte AK Parti, CHP, MHP gibi mecliste grubu bulunan partilerin ilçe başkanları ve belediye başkanları ile AK Parti Milletvekili Osman Boyraz , Kurtlar Vadisinde canlandırdığı Abdülhey  rolüyle büyük üne kavuşan şu sıralar  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Fahri rolüyle karşımıza çıkan sevilen oyuncu Kenan Çoban’la , seçimlerin yaklaşmasıyla beraber  siyasi partilerden  de çok sayıda milletvekilleri aday adayları katıldı.

Katılanlar arasında en yoğun ilgiyi ise Kenan Çoban gördü, kendisi de Elazığlı olan oyuncuyla fotoğraf çektirmek isteyenler  adeta birbiriyle yarıştılar.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı  Ömer İçmeli ” Bu platformun amacı Alevi’si Sünni’si Kürdü, Laz’ı kimseyi ayrıştırmadan birlikte hareket etmek için, birlik ve kardeşliğimizi tesis etmektir. Birlik beraberliği barışı sağlayamazsak, ötekileştirme olursa, huzuru bulamazsak, ticaret olmaz  ve ülke kaosa gider”

Muhtarlar, STK Temsilcileri ve savcıların da; katıldığı yemekte kısa birer  konuşma yapan Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı  Ömer İçmeli dernek olarak  yılda iki kez yemek düzenleyerek dostlarla bir araya geldiklerini ancak kendilerinin artık bir dernek olmaktan öte STK olduklarını vurguladı ve şunları söyledi;

 “Kartal’da 44 derneği ve vakfı bir araya getirerek kültür kardeşliği platformu kurduk. Bu platformun amacı Alevi’si Sünni’si Kürdü Laz’ı kimseyi ayrıştırmadan birlikte hareket etmek için, birlik ve kardeşliğimizi tesis etmek için bir araya geldik. Bu platformun içerisinde ben Elazığlı bir dernek başkanı olarak derneğimizi temsil etmek üzere genel başkanlık yapıyorum. Ülkemizin en çok ihtiyacı olan birliği sağladık. Dernekçilik sadece biz bize olur, ancak STK olmak farklıdır, birlik beraberliği barışı sağlayamazsak, , ötekileştirme olursa, huzuru bulamazsak, ticaret olmaz ve  ülke kaosa gider”

Gecede ELFED (Elazığ Dernekler Federasyonu)  başkanı Faik İçmeli ise  ELFED’in kuruluş aşaması ve bugünkü durumu hakkında önemli bilgiler verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz “ Bende size gönülden bağlı olanlardanım. Güzel insanlar güzel işler yapar.”

Geceye katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz  ise kendisinin Elazığ’a gönülden bağlı olanlardan olduğunu ifade ederek; “Bugün burada soy bağı ile bağlı olanlar ve  gönülden bağlı olanlar var. İşte bende o gönülden bağlı olanlardanım. Güzel insanlar güzel işler yapar. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen yemekte derneğe katkıda bulunan kişi ve kurumlara da birer teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam