SON DAKİKA
reklam
reklam

Dilek Kutusunun Bu Ayki Konuğu Erdem Yener’di

Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2018, Cumartesi - 00:00   Okunma Sayısı: 77704

Maltepe Park Alışveriş Merkezi, Türkiye’de kelebek etkisi yaratacak bir ilke imza attı.  Farklı konulardaki ihtiyaçları; ihtiyaç sahipleri, ihtiyacı karşılamak isteyen kişiler ve kurumlarla buluşturan online platform İhtiyaç Haritası işbirliği ile daha fazla desteğin daha fazla ihtiyaç sahibine ulaştırılmasını amaçlanmakta.

Yardımseverler tarafından alınacak giysi, bot, mont, atkı, kitap, defter, elektronik cihaz, kalem, boya ve buna benzer tüm ihtiyaçlar; Aralık ayı itibari ile alışveriş merkezi içerisinde bulunan ve merkezi bir noktaya konuşlandırılan dev fanus içerisinde toplanıyor.

Ziyaretçiler, aldıkları hediyeleri danışma noktasına teslim ederek, ihtiyacharitasi.org online imece sitesinin denetimindeki onaylanmış ihtiyaçlara gönderilmesini sağlıyor. Proje bununla da sınırlı kalmayarak, destek veren ziyaretçilerden her ay kura ile seçilecek olan bir kişiyi, ayın ünlüsü ile buluşturuyor.

Geçtiğimiz aylarda  Ege, Begüm Kütük, Tuvana Türkay Zafer Algöz ve Emre Kınay’dan sonra bu ay anneler gününde sevilen oyuncu ve müzisyen Erdem Yener de  projeye destek vermek için İyilik Kutusu projesi üzerine, Maltepe Park’ta bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşiye  vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu. Erdem Yener  kalabalık bir ailede büyüdüğünü ve amatör çalışmalarını ilk olarak ailesine dinlettiğini anlattı.  2005 ile 2010 tarihleri arasında Kast Direktörlüğü de yapan sevilen isim, üslendiği alan sayesinde daha çok insanla tanıştığının altını çizdi.  Şu sıralar müzik çalışmalarına ağırlık verdiğini ifade eden Yener,  katılımcılara ilginç ve eğlenceli anılarından da bahsetti.

İyilik Kutusu projesi farklı konulardaki ihtiyaçları; ihtiyaç sahipleri, ihtiyacı karşılamak isteyen kişiler ve kurumlarla buluşturan online platform İhtiyaç Haritası işbirliği ile 2018 boyunca da sürecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BÜŞRA KARAOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam