SON DAKİKA
reklam
reklam

Milletvekilliği İçin Bağımsız Aday Olan Hasan Atasoy Torun’dan 100 Maddelik Bildirge

Eklenme Tarihi: 26 Mayıs 2018, Cumartesi - 19:00   Okunma Sayısı: 317120

24 Haziran Pazar günü hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliği için çekişmeli bir yarış söz konusu.  İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili bağımsız olarak aday olan Hasan Atasoy Torun da onlardan biri. Torun’un kendisinin hazırladığı ilanlar bizim de dikkatimizi çekti ve biz de secim beyannamesini sizler için inceledik. 

Torun  secim beyannamesinde İstanbul, Ulusal, Uluslararası olmak üzere üç ana başlıkta topladığı hedeflerini 100 madde ile sıralıyor. Torun, İstanbul hedeflerini 15 maddede toplarken, ulusal hedeflerini ise  70 ayrı başlıkta açıklıyor. Torun’un uluslararası hedefleri de 15 ayrı madde ile yer aldı. Tanıtım çalışmalarına başlayan Torun’un seçim beyannamesi ise siyasi partilerden daha hızlı olduğunun da göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Nitekim Hasan Atasoy Torun’la yaptığımız görüşmede yaptığı çalışmaların hem yoğun ilgi gördüğüne vurgu yapıyor; hem de işçi-çiftçi-memurla ittifak yaptığını vurgu yapıyor. İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili bağımsız olarak aday olan Hasan Atasoy Torun seçimleri kazanmamasının kendisi için bir sorun teşkil etmeyeceğini, siyasette daha çok yer almak istediğini sözlerine ekliyor…

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam