Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-wuhsu-avrupa-sampiyonumuz-hayriye-turksoya-memleketi-kayseride-coskulu-karsilama-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Wuhsu Avrupa Şampiyonumuz Hayriye Türksoy’a Memleketi Kayseri’de Coşkulu Karşılama - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Wuhsu Avrupa Şampiyonumuz Hayriye Türksoy’a Memleketi Kayseri’de Coşkulu Karşılama

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 77968

Rusya’nın Başkenti Moskova’daki Wushu Palas’ta düzenlenen 17. Avrupa Wushu Şampiyonası’nda 48 kiloda şampiyon olan Hayriye Türksoy memleketi Kayseri’de Türk Bayraklarıyla karşılandı. 

17. Avrupa Wushu Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden milli sporcumuz  Hayriye Türksoy, Avrupa Şampiyonu olarak şanlı Türk Bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okuttu.

Avrupa Şampiyonu Hayriye Türksoy önceki gün akşam saatlerinde Kayseri’ye dönüş yaptı. Milli sporcuyu Erkilet Havalimanı’nda Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Murat Eskici, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, sporcunun ailesi, sporcular ve vatandaşlar karşıladılar. 

Hayriye Türksoy elde ettiği başarıdan mutluğu dile getirdi

Avrupa Şampiyonu olmaktan dolayı gururlu olduğunu dile getiren Hayriye Türksoy, şampiyona esnasında kürsüde İstiklal Marşı’nı dinlerken tüylerinin diken diken olduğunu söyledi. Ülkesini en iyi şekilde temsil ettiğine inandığını ve bu duygunun anlatılamayacağını belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de , Türksoy’un başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti ve sporcumuzun Çin’de yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda yine ülkemize şampiyonlukla döneceğine inandığını belirtti.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam