Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maltepe-universitesi-ogrenci-konseyi-geleneksellesen-iftarlarinin-ikincisini-duzenledi-1-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Gelenekselleşen İftarlarının İkincisini Düzenledi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Gelenekselleşen İftarlarının İkincisini Düzenledi

Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 159938

Öğrencisi olduğum Maltepe Üniversitesinin 15’i yönetici 300’ü de gönüllü olan ve birbirleriyle diyalog halinde olarak, öğrenci ile okul yönetimi arasında bir köprü görevi üslenen aynı zamanda da karınca gibi çalışan bir Öğrenci Konseyi mevcut. İki yıldır görevde bulunan Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır ve Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri çok önemli işlere imza attılar. Kendilerine  sadece ; Maltepe Üniversitesinin bir öğrencisi olarak değil, üniversitemizin öğrencileri  adına da birer teşekkür ediyorum. 

Maltepe Üniversitesinin Öğrenci Konseyi (MAU Konseyi )  ilkini geçtiğimiz sene yaptığı Maltepe Üniversitesi öğrencilerine yönelik iftarının ikincisini 24 Mayıs Perşembe Günü gerçekleştirdi . Öğrencileri Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar ile birlikte ağırlayan MAU Konseyini oldukça yoğun ve kalabalık bir öğrenci grubu bekliyordu. Sadece öğrenciler değil; geçen senelerde mezun olan pek çok kişi de iftarda yer aldılar. 

Maltepe Üniversitesi Camisi İmamının da dua okuduğu iftarda Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır,  Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Tayyip Tuna ve  Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar kısa birer teşekkür konuşmasında bulundular. 

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır :”Mazlum coğrafyadaki acıların dinmesini, Hak ile batılın savaşında Hakkın yanında yer alacak nesillerin Üniversitelerimizde yetişmesini, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Rabbimden niyaz ederim.”

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır teşekkür konuşmasında ise ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulunarak,mazlum coğrafyadaki acıların dinmesini ümit ettiğini belirti . Çakır Maltepe Üniversitesi çatısı altında  acısıyla, tatlısıyla, maddi ve manevi olarak hep bir arada olmanın verdiği gücü Maltepe Üniversitesi öğrencileri için kullandıklarını ifade etti ve  kendilerine olan destekten ötürü Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar ile Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Şimşek’e şükranlarını sunarak   şunları söyledi.

“Değerli Öğrenci Arkadaşlarım;

Mübarek ramazan ayında sizlerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu ikinci kez yaşıyoruz. Mazlum coğrafyadaki acıların dinmesini, Hak ile batılın savaşında Hakkın yanında yer alacak nesillerin Üniversitelerimizde yetişmesini, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Rabbimden niyaz ederim.

Maltepe Üniversitesi çatısı altında  acısıyla, tatlısıyla, maddi ve manevi olarak hep bir arada olmanın bize verdiği gücü öğrencilerimiz için kullanmaktayız. Bizlerin her konuda yanında olan  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Şahin Karasar hocamıza ve desteklerini esirgemeyen Mütevelli Heyeti Başkanımız Hüseyin Şimşek Bey’e şükranlarını sunarım. 

Rabbim gönüllerin kırılmadığı, herkesin kardeş ve dostluk içerisinde yaşadığı nice Ramazanları bizlere nasip eylesin. Sağlık ve afiyetler dilerim. “

Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar “ Müslüman dünyanın acıyla sınandığı bir Ramazan ayını daha maalesef ki;  yaşıyoruz”

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır’dan sonra konuşmasını yapan Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar da yaptığı konuşmasında Ramazan ayının önemini vurgulayarak  son yıllarda Müslüman toplumlardaki vahşet, savaş ve hazin görüntülere vurgu yaptı “ Müslüman dünyanın acıyla sınandığı bir Ramazan ayını daha maalesef ki; yaşıyoruz” diyerek önümüzdeki ramazan aylarının böyle geçmemesini ümit ettiklerini söyledi. 

Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar konuşmasının devamında ise Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyine ve Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır ila konsey üyelerine teşekkür ederek Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyinin öğrencilerin faydasına çalışan bir kurum olduğunu ifade etti. Karasar geçen yıllarda mezun olan öğrencilerin de iftarda olmasından memnun olduğunu söyledi. 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam