SON DAKİKA
reklam
reklam

Bruce Willis Los Angeles’ta Gizli Görevde (!)

Eklenme Tarihi: 3 Haziran 2018, Pazar - 02:00   Okunma Sayısı: 97997

Mark Cullen’in yönettiği ve  ünlü aktörler Bruce Willis, Jason Momoa, John Goodman ile Thomas Middleditch’in oynadığı Los Angeles’ta Gizli Görev (Once Upon a Time in Venice), 22 Haziran 2018’de Bir Film dağıtımıyla  ve Bir Film tarafından vizyona girecek.

Filmde Los Angeles’ta yaşayan özel dedektif Steve Ford’un (Bruce Willis’in )   özel bir de Buddy  adında köpeği  vardır  ve Buddy, bir çete tarafından çalındığında profesyonel ve özel dünyası birbiriyle çatışmak durumunda kalır.

Steve de , Buddy’yi geri almak için, mecburen başka bir çeteye yardım etmek zorundayken, iki tefeci kardeş de onun peşindedir. Bir köpeğin, bir insanın en iyi arkadaşı olduğu söylenir. Bu yüzden de Steve, köpeğine kavuşmak için  bir insanın neler yapabileceğini göstermeye kesin ve net şekilde  kararlıdır.

Filmin Künyesi 

Gösterim Tarihi: 22 Haziran 2018

Dağıtım: Bir Film

Senaryo: Mark Cullen, Rob Cullen

Yapımcılar: Nicolas Chartier, Mark Cullen, Robb Cullen

Görüntü Yönetmeni: Amir Mokri

Kurgu: Matthew Diezel, Zach Staenberg

Müzik: Jeff Cardoni

Süre: 94 dk

Yapım Yılı: 2018

Ülke: ABD

Yönetmen: Mark Cullen

Oyuncular: Bruce Willis, Jason Momoa, John Goodman,  Thomas Middleditch

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam