Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-saadet-partisi-maltepede-genis-katimli-bir-iftara-imza-atti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Saadet Partisi Maltepe’de geniş katımlı bir iftara imza attı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Saadet Partisi Maltepe’de geniş katımlı bir iftara imza attı

Eklenme Tarihi: 6 Haziran 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 87038

Maltepe’de Süreyya İlmen Kültür Merkezi Kubbealtı Salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine  Saadet Partisi (SP) Maltepe İlçe Başkanı Mustafa Akın, Saadet Partisi İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özgür, Saadet Partisi  İstanbul İl Başkan Yardımcıları,Saadet Partisi (SP) Maltepe İlçe yönetim kurulu üyeleri, Maltepe Belediye başkan yardımcısı Ömer Ekşioğlu,  CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, ve yönetim kurulu Üyeleri, İYİ Parti,Büyük Birlik Partisi,Demokrat Parti İlçe Başkanları, Maltepe mahalle muhtarları,  basın mensupları ve STK temsilcileri katıldı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde Saadet Partililer ülke ve dünya meseleleri hakkında fikir ve görüşlerini ifade ederek, Samimi bir şekilde sohbet ettiler. Daha  sonrasında  dualar okundu.

Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanı Mustafa Akın “Çare elbette ki Saadet Partisidir. Bunun için de hep birlikte çok çalışıp Saadet Partisini iktidara taşıyacağız. Başkanlık seçimini Saadet Partisi belirleyecektir. Bugünkü tartışmalar onun habercisidir. Biz iktidar olmak için çalışacağız inşallah geçmişte yaptığımız o bereketli çalışmaları yeniden yapacağız”

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeğine partililer yoğun ilgi gösterirken açılış konuşmasını ise  Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanı Mustafa Akın yaptı.

Akın, konuşmasına başlarken ramazan ayının sabır ve hoşgörü ayı olduğuna değinerek, “On bir ayın sultanı geldi ve gidiyor” dedi ve  herkesin ramazan ayını kutladı . 

Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanı Mustafa Akın konuşmasının devamında sağlıkta, eğitimde, tarım politikalarımızda tablonun içler acısı olduğunu savunarak şunları söyle;

“Eğitimden üretime ve dolayısıyla ülke ve bölgesel kalkınma için doğru politikalar uygulamak lazım.Sağlıkta, eğitimde, tarım politikalarımızda tablo içler acısıdır. Gençlik elimizden akıp gidiyor. Sağlık da gelinen nokta ise artık hastalara müşteri gözüyle bakılıyor. Hastaneye adım atar atmaz gerekli gereksiz demeden tahliller yaptırılıyor. Filmler çektiriliyor. Basit bir rahatsızlık için bile vatandaşın önüne yüksek bedelli faturalar konuluyor.

Eğitimde istenilen, arzu edilen çalışmalar yapılmadı, yapılamıyor. Çocuklarımıza sahip çıkamıyoruz. Gençlerimize İslam dinini öğretmiyorlar. Adalete güven zedelenmiştir. Mustafa Yaman kardeşimize yapılanlar ve daha binlercesi suçlu suçsuz aranmaksızın bir karmaşa hali bir zulüm var. Millet yapılanları görüyor. Hâkim ve savcılar arasında yapılan anketlerde bile adalete güven de ciddi aşınmalar olduğu görülüyor. Çare elbette ki Saadet Partisidir. Bunun için de hep birlikte çok çalışıp Saadet Partisini iktidara taşıyacağız. Başkanlık seçimini Saadet Partisi belirleyecektir. Bugünkü tartışmalar onun habercisidir. Biz iktidar olmak için çalışacağız inşallah geçmişte yaptığımız o bereketli çalışmaları yeniden yapacağız”

Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanı Mustafa Akın konuşmasının son bölümünde ise ramazan ayı içerisinde bulunan Kadir gecesini ve arkasından gelecek ramazan bayramını tebrik etti. 

Saadet Partisi  İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özgür:  “ Aynı sofranın etrafında bir arada olmaktan çok mutluyuz. “

Mustafa Akın’ın ardından kürsüye Saadet Partisi  İstanbul 1.bölge milletvekili adayı Mehmet Ali Özgür geldi. 

Özgür, Türkiye genelinde farklı siyasi görüşlerin olduğunu ve bu görüşlere bağlı siyasi parti temsilerinin kararlarını istişare halinde alması gerektiği görüşünü savundu. Özgür; buluşmaya katılan herkese teşekkürlerini sunarak, aynı sofranın etrafında bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam