Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-mhp-maltepe-ilce-baskanligi-geleneksel-iftarlarini-duzenledi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
MHP Maltepe İlçe Başkanlığı geleneksel iftarlarını düzenledi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

MHP Maltepe İlçe Başkanlığı geleneksel iftarlarını düzenledi

Eklenme Tarihi: 8 Haziran 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 73166

MHP Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından Askerlik Şubesinin karşısındaki alanda verilen iftar yemeğine yoğun  bir katılım vardı. İftarda MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul İl  başkan yardımcıları,yöneticiler, Milletvekili adayları, Maltepe AK Parti İlçe Yönetiminden bir grupla MHP 1.Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Davut Yavuz ile çok sayıda MHP’li yöneticiyle ,ülkücü kesimden pek çok kişi ,gazeteciler. STK üyeleri, muhtarlar  ve  çok sayıda vatandaşlar katıldılar. 

MHP Maltepe  İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu “15 Temmuz hain darbe kalkışmanın gecesinde temeli atılan cumhur ittifakı, Türkiye Cumhuriyetini  ve Türk Milletini istiklal içinde istikbalin zirvelerine taşıyacak huzur, demokrasi, refah özgürlük ve milli birlik ve kardeşliği en üst düzeyde temin edecektir. Ve inanıyoruz ki cumhur ittifakı -millet aklı zafere ulaşacaktır. MHP mecliste güçlü bir şekilde temsil bulacaktır.”

Katılan herkese teşekkür eden MHP Maltepe  İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, konuşmasına  cumhur ittifakında yer alma gerekçelerini açıkladı.

İftarda  bir konuşma yapan MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu konuşmasında ise şu cümleleri kullandı; 

“ Vatanı uğruna şehadete eren yiğitlerimizin muhterem aileleri, şehit olma arzusuyla çıktıkları yolda gazilik mertebesine ulaşan kıymetli gazilerimiz, sendika başkanları, STK yöneticileri, muhtarlar, basın mensubu olmaktan gurur duyduğum Ülkücü hareketin yılmaz, yıkılmaz, başı dik,  dava neferleri olan ülküdaşlarım ve çok kıymetli Maltepeliler, hepinizi en kalbi duygularımla sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. 

Kuzey Irak’ta devam eden terörle mücadele operasyonlarında verdiğimiz 2 şehidimize rahmet yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Baştan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Başbuğ Alpaslan Türkeş’ten, Ruhi Kılıçkıran’dan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar ki tüm dava şehitlerimiz, vatanı ve milleti uğruna şehadete ermiş, ailelerinden kopmuş olan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Önümüzde 24 Haziran seçimleri var.Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti tarihinin en önemli kararlarının eşiğinde. her dönemde olduğu gibi yine zorlu süreçlerden geçmekteyiz 15 Temmuz hain darbe girişimi ve YPG’nin emperyalist güçler desteğiyle, sınır bölgemizde kurmaya çalıştığı üs, yine döviz kuru üzerinden oynanmak istenen oyunlar söz konusudur. 

Bölgesel huzurun sağlanması, dünyadaki zulmün bitmesi güçlü bir Türkiye ile gerçekleşebilir. Çünkü Kudüs’te, Suriye’de Arakan’da ,Doğu Türkistan’da, Bayır Bucak’ta gerçekleşen zulme sadece güçlü bir Türkiye karşı çıkabilir anlamlı ve dik duruşu sadece Türkiye gerçekleştirebilir. İslam’ın sancaktarlığıyla şereflendirilmiş bir milletin çocuklarıyız. Sorumluluğumuzla hepimizin ciddi şekilde bilinçli şekilde hareket etmesi lazım. Çünkü Türkiye, Türk Milleti düşerse İslam sancağı düşecektir ve mücadelemiz hak içindir.

Kurtuluş savaşındaki kahramanlıklarını okuduğumuz Kastamonulu Şerife Bacı, Halide onbaşılar, Zeytin Dalı operasyonunda Yörük teyze olarak karşımıza çıkmıştır. Çanakkale de şehit olan silah arkadaşlarını görüp ancak geri durmayan, Allah Allah nidalarıyla şehadete koşan neslimiz, günümüzde tankın üstünde ilahi kelimetullah olan istikameti yolumuz kızıl elma diyerek, bizleri onurlandırmış ve gururlandırmışlardır. 

Türk Milleti olarak her dönemde, zorluklara karşı göğüs gerdik ama bunu bir olarak beraber olarak gerçekleştirdik ve bütün oyunları bozduk. Gücümüzü rabbimizin yüce kitabında buyurduğu “Üzülmeyin gevşemeyin, eğer inanmışsanız galip gelecek olan sizlersiniz” ayetinden aldık.

Ve şimdi de 24 Haziran öncesinde cumhur ittifakı millet aklı diyoruz TBMM’ de denetim ve denge unsuru olacak güçlü bir MHP diyoruz. 15 Temmuz hain darbe kalkışmanın gecesinde temeli atılan cumhur ittifakı, Türkiye Cumhuriyetini  ve Türk Milletini istiklal içinde istikbalin zirvelerine taşıyacak huzur, demokrasi, refah özgürlük ve milli birlik ve kardeşliği en üst düzeyde temin edecektir.

Cumhur İttifakı; Gazi Mustafa Kemal’in ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattır” sözünün bugünkü karşılığıdır. Millî ve yerlidir 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının bastırılmasında, Afrin operasyonunun başarıyla sonuçlandırılmasında bu ruh vardır, Ve inanıyoruz ki cumhur ittifakı millet aklı zafere ulaşacaktır. MHP mecliste güçlü bir şekilde temsil bulacaktır.

İhanet kuryeliği yapanlar, dünyevi çıkarların peşinden koşanlar, millete yan bakanlar, milli beka ve beraberliğe kast edenler, hakkın izinden hakikatin çizgisinden sapanlar, milletin iradesini peşkeş çekmeye çalışanlar, ipte cambaz oynatanlar mağlup olacaklardır, buna kalben inanıyoruz. 

Kazanan Türk Milleti olacaktır. Tüm oyunlar bozulacaktır. MHP Maltepe İlçe başkanlığı olarak, liderimizin önderliğinde biz sonuna kadar bu uğurda mücadele edeceğiz”

MHP İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, konuşmasının son bölümünü ise Mehmet Akif Ersoy’un  şu dizeleriyle sözlerini tamamladı:

 “Değil mi ki cephe bizde, cephemizin sinesinde iman bir sevinme bir acı bir gaye aynı vicdan bir değil mi, ortada bir sine çarpıyor yılmaz,   cihan yıkılsa  emin ol bu cephe sarsılmaz. Bu duygu ve düşüncelerle nasılsa rabbim bizleri ramazanı şerife ulaştırdıysa duamız ramazan bayramına ulaştırması. Güçlü bir Türkiye için eğilme dik dur üç hilalin altına durma mührünü vur.”

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür:  “ Cumhur ittifakı adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Mecliste MHP kimliğiyle katılıyor ve meclis seçimlerinde  MHP’yi destekleyeceğinize inanıyoruz.”

Daha sonra söz alan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür da bir konuşma yaptı . 

Gür  de, “Maltepe İlçe teşkilatımızın düzenlediği iftar programına katıldığınız ve sizlerle bizleri buluşturdukları için  başkan Mesut Kamburoğlu’na ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel ayda yapmış olduğunuz ibadetleriniz kabul olsun. Yenikapı ruhuyla başlayan, Türkiye de birliğin ve beraberliğin önem addettiği bir süreçte cumhur ittifakı sürecindeyiz cumhur ittifakı adayımız Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dır. Aynı zamanda siyasi partiler kurumsal kimlikleriyle bu seçime giriyor. Dolayısıyla güçlü bir Türkiye için güçlü bir meclis için güçlü bir MHP vurgusu, bunun için hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı  ve MHP’yi destekleyeceğinize inanıyoruz” diyerek yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam