SON DAKİKA
reklam
reklam

100 bin kişi Kadir Gecesi'nde Esenler'de buluşuyor

Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2018, Pazar - 17:00   Okunma Sayısı: 69560

İSTANBUL

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da Esenler halkının Kadir Gecesi'nde "10 Bin Hatim 100 Bin Dua" programı vesilesiyle bir araya geleceğini söyledi.

Her yıl ramazan ayı girdiğinde ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından okunan 10 bin hatimin duasının Kadir Gecesi'nde toplu olarak Dörtyol Meydanı'nda yapıldığını hatırlatan Göksu, teravih namazı sonrası yaklaşık 100 bin kişinin ellerini semaya açıp mazlumlara dua ettiğini anlattı. 

Belediye Başkanı Göksu, şu bilgileri verdi:

"Kadir Gecesi özel programımızda, 100 bin Esenlerli hep birlikte şehitlerimiz ile Filistin, Gazze, Doğu Türkistan, Suriye, Irak, Mısır ve Arakan başta olmak üzere İslam coğrafyasının huzura kavuşması ve dünyadaki tüm mazlumlar için ellerini açıp dua edecek. İlçedeki din görevlileri, Kur'an Kursu öğrencileri ve gönüllü vatandaşlar tarafından okunan 10 bin Hatm-i Şerif'in duası da Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ömer Döngeloğlu, Necmettin Nursaçan ve Cemal Bolat tarafından yapılacak."

Belediye Başkanı Tevfik Göksu, gecede, noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek 10 kişinin Umre'ye gönderileceğini ifade ederek, programa özel konukların katılım göstereceğini, bu nedenle Esenler halkını saat 23.30'da Dörtyol Meydanı'nda gerçekleşecek etkinliğe beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam