SON DAKİKA
reklam
reklam

7’den 7’ye geniş bir kitlesi olan Otel Transilvanya serisi üçüncü bölümüyle devam ediyor

Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 173693

Genndy Tartakovsky’nin yönettiği animasyon film Otel Transilvanya (Hotel Transylvania) ile ilk olarak 2012’de tanışmış ve çok beğenmiştik. Canavarlar ve ailelerinin diledikleri gibi yaşayabildikleri bir yer  olan Otel Transilvanya serisinin  üçüncü bölümü olan Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili / Hotel Transylvania 3: Summer Vacation ile  çok sevdiğiniz canavar ailesinin, lüks bir yolcu gemisindeki yaz tatiline katılmaya davet ediyor.

Yine  serinin diğer iki bölümünde olduğu gibi Genndy Tartakovsky’nin yönettiği ve Adam Sandler, Andy Samberg, Kathryn Hahn ile Selena Gomez’in seslendirdiği animasyon film Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation), 13 Temmuz 2018’de Warner Bros. dağıtımıyla  sinemaya girecek.

Serimizin bu bölümünde Drac, kendi otelinde herkese tatil hizmeti vermek yerine, ilk kez kendisi de tatile çıkacak. Drac ve takımı için ilk başlarda lüks yolcu gemisinin sunduğu eğlenceler, egzotik geziler ve ay ışığında bronzlaşma çok hoş başlarken, bu rüya tatil, Mavis’in, babasının ilgi duymaya başladığı, geminin kaptanı Ericka’nın, bütün canavarların sonunu getirebilecek, karanlık bir sır sakladığını fark etmesiyle kabusa dönüşecek.

Hayranları için animasyon film Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)’u 13 Temmuz’a kadar beklemelerini öneriyorum.

Filmin Künyesi

Gösterim Tarihi: 13 Temmuz 2018

Dağıtım: Warner Bros.

Yönetmen: Genndy Tartakovsky

Yazarlar: Genndy Tartakovsky, Michael McCullers

Yapımcı: Michelle Murdocca

Seslendirenler: Adam Sandler, Andy Samberg, Kathryn Hahn, Selena Gomez

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam