Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-meftun-dalinin-ramazan-bayrami-oldukca-yogun-bir-kutlama-programiyla-gecti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Meftun Dallı’nın Ramazan Bayramı Oldukça Yoğun Bir Kutlama Programıyla Geçti - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Meftun Dallı’nın Ramazan Bayramı Oldukça Yoğun Bir Kutlama Programıyla Geçti

Eklenme Tarihi: 19 Haziran 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 102354

Maltepe Kaymakamı  Meftun Dallı için bu  Ramazan Bayramı gecen bayramlarda olduğu gibi oldukça geniş ve dolu bir kutlama programıyla tamamlandı. Maltepe Kaymakamının ilk kutlama programı Maltepe Kaymakamlığı binasında düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni ile başladı. Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma programında Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Kaymakamlık binasında çalışan personel ile bayramlaşırken, oldukça sıcak ve samimi görüntüler kayıtlara geçti. 

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Küçükyalı Çocuk Evleri Sitesini Ziyaret Etti

Maltepe Kaymakamı  Meftun Dalı daha sonra ise Küçükyalı Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek çocukların Ramazan Bayramlarını kutladı. Dallı , yetkililerden çocuk evlerinde kalan çocuklar hakkında bilgi aldı ve evlerde kalan çocuklar  ile sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Küçükyalı Çocuk Evleri Sitesi müdürü Sevnur Yiğitler, çocukların yetiştirme yurtları yerine evlerde misafir edildiğini belirterek, normalde evlerde 116 çocuğu ağırladıklarını kamplara giden çocuklarımız  nedeniyle şu an için 75 çocuğu evlerinde misafir ettiklerini ifade ederken, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı da, devletimizin her zaman çocuklarımızı kucakladığını ve her yönden geleceğe hazırladığını ifade etti  ve  ‘Bizler bu çocuklarımıza sevgimizi, devletimizin şefkat elini uzatmak için buralardayız. Yavrularımız, çocuklarımız ne kadar mutlu olursa biz de o kadar mutlu oluruz’ dedi.  

Çocuk evlerinde kalan çocuklara çeşitli hediyeler veren Maltepe Kaymakamı Dallı, bir ihtiyaçlarının olması durumunda her zaman hazır olduğunu söyleyerek çocukların Ramazan Bayramını kutladı. 

Maltepe Kaymakamı  Dallı hayatlarının ikinci baharlarını yaşayan yaşlılarımızı unutmadı 

Maltepe Kaymakamı Meftun Dalı’nın Ramazan Bayramındaki bir diğer ziyaret programı ise Maltepe Huzurevindeki yaşlıları ziyarete etmesiydi. 

Huzurevinin bahçesinde oturan sakinler ile tek tek ilgilenerek bayramlarını kutlayan Dallı, sakinlerin bayram mutluluklarına  da ortak oldu. Huzurevi sakinlerine bayram dolayısı ile hediye de veren Kaymakam Dallı, “Böyle anlamlı bir günde huzurevi sakinleriyle beraber olmaktan son derece mutluyum. Huzurevindeki yaşlılarımızın bir nebze olsun yüzlerini güldürebiliyorsam ne mutlu” dedi.

Maltepe Kaymakamı  Dallı Mehmetçiğimizin ve Polisimizin de Ramazan Bayramlarını kutladı 

Maltepe Kaymakamı  Meftun Dalı’nın Ramazan Bayramındaki en önemli ziyaretleri arasında askerlerimize ve polisimize yapılan ziyaretler de önemli bir yer tuttu.

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Ramazan Bayramında önce  General Nurettin Baransel Kışlası 23. Motorlu Piyade Alay Komutanlığındaki Mehmetçiğin bayramını kutladı.

Kaymakam Dallı, General Nurettin Baransel Kışlası 23. Motorlu Piyade Alay  Komutanlığı tören alanında Alay Komutanı Albay Ahmet Yalçın İskender ile birlikte komutan ve askerlerin Ramazan Bayramını kutlarken Kaymakam Dallı ve Albay İskender,  vatani görevini yerine getiren askerler ile tek tek tokalaşıp bayramını kutladılar.

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı daha sonra ise; Maltepe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti ve burada İlçe Emniyet Müdürü Salih Şahbey tarafından karşılandı. Kısa bir süre Emniyet Müdürlüğü binasında kalan Dallı, burada görev yapan emniyet mensuplarının bayramını kutlayarak binadan ayrılarak ilçedeki polis merkezlerine gitti.

Kaymakam Meftun Dallı ve Emniyet Müdürü  Salih Şahbey  ile Cumhuriyet, Gülsuyu ve Küçükyalı Polis Merkezlerini ziyaret ederek, görev yapan personelle sohbet ederek  bayramlaştılar. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam