SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe’de Partiler Bayramlaştı

Eklenme Tarihi: 20 Haziran 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 85887

Ramazan bayramı ile yaklaşan seçimler bir arada olunca siyasi partilerin bayramlaşması da secim gündemiyle bütünleşti. Sizlere Maltepe ilçesinden  siyasi partilerin Ramazan Bayramı manzaralarını anlatacağız.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığında yoğun katılımlı bayramlaşma

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı düzenlenen törenle bayram kutlamasını düzenledi. Törene AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Trabzonlular Derneği Başkanı Kamil Karabak, Maltepe Erzincanlılar Derneği Başkanı Recep Kaçan gibi isimler de katıldı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi partisinin secim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve şunları söyledi;

“Bir Ramazan ayını birlikte bitirdik şükürler olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. Bu hafta Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz haftaya da Ak Parti’nin zaferini, demokrasi bayramını kutlayacağız. Bugün itibari ile bayramlaşmamızı yapacağız. Sonrasında teşkilat olarak sahaya çıkıyoruz. Bir gün istirahat ettik, 24 saat. Bizim için çok fazla. Kendimizi boşlukta hissettik. Programların sonrasında broşür dağıtımları, anons araçları sahada olacak. 

Bir hafta sonranın hesabını yapıyoruz. Maltepe’de çok iyiyiz. Maltepe’de karşı yoldaki rakibin ensesinden yakaladık. Bir adım kaldı öne geçmeye. Bugüne kadar oruç ayıydı, ramazan ayıydı yorulduk. Gün içinde çalışamadık geceleri çalıştık. Artık gece gündüz demeden çalışacağız. Sabah 7 itibarı ile duraklarda olacağız, alanlarda olacağız. Gece 12-1’lere kadar da devam edeceğiz. Şimdiden bayramınız mübarek olsun.”

Partilerinin çalışmalarının engellenmek istendiğini ve bayraklarının kesildiğini söyleyen AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi 24 Haziran akşamında ise AK Parti’nin secim zaferini örgütçe kutlayacaklarını belirtti.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi’nin konuşmasının sonrasında ise bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da; 24 Haziran’da demokrasi bayramını hep birlikte Maltepe Meydanı’nda kutlayacaklarını belirterek şu cümleleri kullandı;

“Teşkilatımızın her kademesinde görev almış alın terini emeğini samimiyetini bu dava için seferber etmiş AK Parti bayraktarlığını yapmış değerli yol arkadaşlarım hepinizi selamlıyorum. Ramazan ayını geride bırakmış durumdayız. Ramazan Bayramı’na eriştiğimiz için de rabbime sonsuz şükürler olsun. Dolu dolu bir ramazan yaşadık. Programlarda bereketli iftarlar yaşadık. Sahur programlarına kadar bu teşkilatın mensupları gecesini gündüzüne kattı. Eşinden çocuğundan sevdiklerinden kardeşlerinden her şeyden vazgeçti. Ne için vazgeçti? Aydınlık Türkiye’nin önüne set çekmek isteyenlere karşı mücadele edebilmek adına gecesini gündüzüne kattı ve reisini yalnız bırakmamak için çalıştı. Bu mücadele devam edecek. 24 Haziran’da demokrasi bayramını hep birlikte Maltepe Meydanı’nda kutlayacağız. Gezdik dolaştık her yere gittik, müthiş bir karşılama var bende sizde görüyoruz. Rabbime şükrediyoruz inşallah 24 Haziran akşamında da bu tablo ortaya çıkar. 24 Haziran seçimlerinin önemini söylemeye gerek yok. Onun farkında ve fevkinde olduğunuz için buradasınız ve birazdan bu ekip sokaklara dökülecek. Bu halk 15 Temmuz’da tankların topların önünde nasıl durduysa orada yüksek sesle ‘Ne susacak ezanımız, ne inecek bayrağımız, ne diz çökecek milletimiz ne de verilecek bir karış toprağımız yok’ dedi ve bu böyle biline diyorum…”

CHP  Maltepe İlçe Örgütü 24 Haziran öncesinde miting yapacak olan CB Adayı Muharrem İnce’yi karşılamaya hazırlanıyor 

CHP  Maltepe İlçe Örgütü de bayramın ikinci gününde Ramazan Bayramı kutlamasını parti içerisinde düzenledi. CHP’lilerin oldukça coşkulu bicimde oldukları görülürken, partinin pek çok  önemli isimi de bayramlaşma törenine katıldı. 

Ramazan Bayramı nedeniyle parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine partililer büyük ilgi gösterdiler. CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, partililerin ve törene katılan herkesin Ramazan Bayramını kutlarken, daha güzel ve daha özgür günlerin yakın olduğunu ifade ederek , “Başta Maltepeliler olmak üzere tüm Türkiye’nin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan konuşmasının devamında ise 24 Haziran günü Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği  seçimlerinden bir gün önce Maltepe sahilinde miting yapacak olan CHP’nin CB Adayı Muharrem İnce’nin partice yoğun ve partilerine yakışır şekilde karşılanacağını ifade etti ve seçimlerde Millet ittifakının zafere ulaşacağını söyledi. Daha sonra CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan'la birlikte bayramlaşan partililer, ilçe merkezinde bir araya gelerek gündem üzerine sohbette bulundular.

Öte yandan edindiğimiz bilgiye göre; CHP Maltepe ilçe örgütü 23 Haziran öğlen saatlerinde gerçekleşecek olan CHP’nin CB Adayı  ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Maltepe Sahilindeki  büyük İstanbul mitingi için sıkı bir çalışma yürütüyor.  Bu kapsamda bir etkinlik komitesi oluşturan parti  yönetimi, mahalle teşkilatlarını da hummalı bir çalışmayla  mitinge hazırlamakta. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam