SON DAKİKA
reklam
reklam

Ataşehir’deki Ulugöl Showroom “Sanat Her Yerde” sergisiyle sanatı yaşıyor

Eklenme Tarihi: 25 Haziran 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 191313

Sanat; bazen sokakta olur. Bazen parkta. Bazen kültür merkezinde, bazen  bir galeride kendisine yer bulur. Bazen köprüde, alt geçitte, denizde, bazen de camide, kilisede, havrada karşımıza çıkar sanat.  Uzayda, yerin binlerce metre altında da karşımıza çıkabilir sanat ve sanat “Her Yerde” dir.

Sizlere pek çok sanat etkinliğinin haberini yaptık ve sanatın ve sanatçının dostu olmaya gayret ettik. Ancak; değil İstanbul il sınırlarını, Türkiye’de de nadir karşılaşabileceğinizi düşündüğüm bir etkinlikle karşı karşıyayız. Çünkü Ataşehir’de bulunan ve daha çok  da ; otomotiv sektörüne hizmet eden Ulugöl Showroom yanlış görmediniz; “Sanat Her Yerde” sergisiyle sanat galerisine dönüştü. Bu karma resim sergisine ev sahipliği üslenen Ulugöl Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Ulugöl‘e buradan bir sanat sever olarak teşekkürlerimi iletiyorum.

Karma serginin küratörlüğünü üstlenen Esma Bayraktar da  yaptığı  açılış konuşmasında sanatın gücüne ve iyileştirici özelliğine vurgu yaptı ve şu cümleleri kullandı  ; “Sanat emekle, sevgiyle, destekle ve ilgiyle büyür, gelişir. Sanatın ruhumuzu iyileştirici özelliği, birleştirici gücü ruhumuza güzellik ve mutluluk katar. Kurumların, yönetimlerin sanata destek vermesi, sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Son zamanlarda sanata destek veren kurumve kuruluşların artması sanat adına umut verici ve sevindirici bir durum. Bu düşünceyle, otomotiv dünyasının iki ünlü markasının Türkiye Distribütörü olan Ulugöl Otomotiv sanata destek vererek Ataşehir’de bulunan merkez binası Ulugöl Plaza’da mini sanat galerisi açıyor. Sanata verdikleri destekten dolayı, Ulugöl Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Ulugöl’e ve Yeşim Teoman’a teşekkür ederim.” 

Kalabalık bir davetli topluluğun katılımı ile gerçekleşen açılış kokteylinde; katılımcılara da teşekkür belgeleri verilirken, Ulugöl Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Ulugöl’e ise; Ressam Hayriye Kuran tarafından  hazırlanan bir tablonun hediye edildiği görüldü. Sergi açılışında davetlilerin yanı sıra çok sayıda  basın mensupları da yer aldılar.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BÜŞRA KARAOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam