SON DAKİKA
reklam
reklam

4 yaşındaki Siyahi Âdem Bilgili, açılışını yaptığı hastanede sünnetini oldu

Eklenme Tarihi: 26 Haziran 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 115353

İstanbul-Kartal'da 7 ay önce hizmete giren İbni Sina Hastanesi’nin açılış kurdelesini kesen, 4 yaşındaki Siyahi Âdem Bilgili, açılışını yaptığı hastanede sünnetini oldu.

Hastanenin açılışında herkesin sevgilisi olan minik Âdem için hastanenin ,  yönetim katında minik  bir kokteyl düzenlendi ve minik Âdem’i sürpriz hediyelerle karşıladılar. 

Hastanenin açılış kurdelesini birlikte kestiği arkadaşları da, Âdem’in bu mutlu gününde yanında oldu. Arkadaşlarıyla eğlenceli dakikalar geçiren minik Âdem daha sonra  ise Genel Cerrah Op. Dr. Talha Atalay, Üroloji Op. Dr. Kadir Demir ve Anestezi Uzmanı Başhekim Vekili Uzman Dr. Abdullah Keretli tarafından sünnet edilerek erkekliğe ilk adımı attı. 

Operasyonu gerçekleştiren Genel Cerrah Op. Dr. Talha Atalay ise ," İbni Sina Hastanesi’nin açılış kurdelesini kesen Âdem’in sünnetini ekip olarak gerçekleştirdik. Âdem hastanemizin bir sembolü oldu. Açılışta da bize çok güzel eşlik ederek herkesin sevgilisi oldu.  Tüm çocukların sünneti gibi Âdem’in sünneti de sağlıklı bir şekilde tamamlandı” diye konuştu. 

4 yaşındaki Siyahi Âdem Bilgilinin kirveliğini ise İbni Sina Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Sulu yaptı. Minik Âdem bir süre odasında dinlendikten sonra taburcu edildi. Hastane yönetimi son olarak Âdem’i dualarla yolcu etti. Biz de herkesin sevgilisi olan minik Âdem’e bundan sonraki yaşamında da mutluluklar diliyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam