Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-kosuyolu-kalp-hastanesi-personeli-stresi-sporla-asiyor-egtimlerini-aliyor-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Koşuyolu Kalp Hastanesi Personeli Stresi Sporla Aşıyor, Eğtimlerini Alıyor - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Koşuyolu Kalp Hastanesi Personeli Stresi Sporla Aşıyor, Eğtimlerini Alıyor

Eklenme Tarihi: 1 Temmuz 2018, Pazar - 02:00   Okunma Sayısı: 157701

Stres günümüzün gün geçtikçe yoğunlaşan temposunda çok ciddi bir sağlık problemi olarak karşımıza çıkmakta. Bunu aşmak için çeşitli kurum ve kuruluşlar da; çözüm yolları üretiyorlar. Hele ki; bu durum sağlık dünyamızda karşımıza çıkıyorsa da işin sistematiği biraz daha farklılaşıyor.

Sizleri Koşuyolu Kalp Hastanesi Çalışanlarının stresi aşmak için buldukları bir çözüm yoluyla tanıştırıyoruz. Spora ağırlık veren hastane personeli en popüler dal olan futbol üzerinden bir turnuva düzenlemeye karar vermişler. Cevizli Halısaha Spor Tesisinde  25.06.2018 tarihinde ilk karşılaşmalar gerçekleştirildiği bu turnuva yoğun ilgi görmüş. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Kaan Kırali'nin de katıldığı etkinlikte; sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerle çalışanlarının birlik beraberlik ve dayanışma duygularının pekişmesine katkı sunulurken, kazanan elbette ki ; dostluk, çalışanlarının birlik beraberlik ve dayanışma duyguları oluyor.

Düzenlenen  futbol turnuvası ile mesai sonraları çalışan personelin keyifli bir ortamda bir araya getirilerek iletişimin güçlendirilmesini amaçlandığı öğrenilirken, hastane personelinin yaptıkları turnuvadan zevk aldıkları görülmekte. Turnuvada ilk hafta geride kalırken bir ay daha turnuvanın devam edileceği öğrenildi.

Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde verilen  “Klinikte Kan Bileşenleri Kullanımı Eğitimi” yoğun ilgi gördü

Bu arada Koşuyolu Kalp Hastanesi Çalışanları doğa ve çevreye de duyarlı insanlar. Zira  geçtiğimiz ay içerisinde ; Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Cenk Hilmi Kılıç’ın katkılarıyla Yeşilay derneği ile tütün zararları hakkında seminer ve hastane bahçesine çalışanlarla  çiçek dikim etkinliği yapıldı ve bu etkinlikler epey ses getirdi.

Geçtiğimiz günlerde ise Türk Kan Vakfı” ve “Türkiye Kan Merkezleri ve Transfüzyon Derneği” işbirliği ile Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “Klinikte Kan Bileşenleri Kullanımı Eğitimi” düzenlendi. Eğitime hastane yönetimi ile hastanede görevli tüm sağlık çalışanları  da katılım gösterdiler.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Uz. Dr. Ramazan Uluhan ve Türk Kan Vakfı’ndan Prof. Dr. Mahmut Bayık’ın Oturum Başkanlığı yaptığı Eğitim; Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Emirhan Işık’ın açılış konuşmalarının ardından Özel Medstra Antalya Hastanesi’nden Prof. Dr. İhsan Karadoğan’ın “Kan Bileşenlerinin Özellikleri, Transfüzyon Endikasyonları ve Komplikasyonlar” konulu sunumu ile devam etti.

Eğitimde; Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Uz. Dr. Ramazan Uluhan tarafından “Acil ve Masif Transfüzyon”, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Raşit Durusoy Kan Merkezi’nden Doç. Dr. Yasemin Heper tarafından “Hasta Kan Yönetimi”, Acıbadem Sağlık Grubu Kan Hizmetleri Birimleri Koordinatörü Uz. Dr. Nil Banu Pelit tarafından “Transfüzyon Uygulamaları” konuları sunuldu.

Katılımcıların sorularının cevaplanarak interaktif bir şekilde gerçekleştirilen eğitimin akabinde tüm katılımcılara  ise “Katılım Belgesi” verildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam