Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-zumrutevler-sakinlerinden-belediyeye-ilaclama-talebi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Zümrütevler sakinlerinden belediyeye ilaçlama talebi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Zümrütevler sakinlerinden belediyeye ilaçlama talebi

Eklenme Tarihi: 4 Temmuz 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 71368

Hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber sivrisinekler de malum olmak üzere  yoğun olarak görülmeye başlandı. 

Bu yüzden de, whtatsupp hattıma, gazetemizin hattına veya şahsımıza çok şikayet yağıyor. Hatta biz de dönem dönem sizlere bu şikayetleri paylaşıyoruz. 

Gelen şikayetlerden birisi de whtatsupp hattıma iletildi ve  Maltepe’deki Zümrütevler Mahallesi sakinlerinin bize yaptığı şikayetleri değerlendirmeye aldım. Sadece sivrisinek de değil ; bunun yanı sıra  çokça pire ve böcek şikayetinde de bulunuyorlar mahalleliler. Mahallede son dönemde sivrisinek, pire ve böceklerin arttığına dikkat çeken vatandaşlar bizle konuştuklarında  ise Maltepe Belediyesinden ilaçlama yapılması çağrısında bulunuyorlar. 

Zümrütevler Mahallesi Muhtarı Serkan Aslan “Yetkilerden aldığım bilgiye göre, ilaçlama çalışmalarına en kısa sürede başlanacak.” 

Şikayetlerle ilgili olarak Zümrütevler Mahallesi Muhtarı Serkan Aslan’la görüşme imkanı yakalıyoruz. Serkan Muhtarımız  bize durumu şu şekilde izah ediyor.

“ Mahallemizdeki sivrisinek, pire ve  böcek popülasyonu yazın gelmesiyle birlikte tavan yaptı. Bütün mahalleden tarafımıza yoğun bir şekilde şikayet yağmakta. Hal böyle olunca da Maltepe Belediyesinden ilaçlama yapılması için yetkilerle irtibata geçtim. Yetkilerden aldığım bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. İlaçlama çalışmalarına en kısa sürede başlanacağını ifade ettiler. Bizde gelişmeleri takip edeceğiz.”

Evet ; bizde Maltepe Belediyesinden ilaçlama yapılması konusunda mahallelerin taleplerini bir kere daha iletiyoruz.  Mahalli belediyelere de bu sıcak yaz günlerinde ilaçlama konusunda çok ama çok görev düşüyor. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam