Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-girne-genclik-spor-kulubu-u17-b-30-grupta-sampiyon-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Girne Gençlik Spor Kulübü U17 B 30 Grup’ta şampiyon - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Girne Gençlik Spor Kulübü U17 B 30 Grup’ta şampiyon

Eklenme Tarihi: 5 Temmuz 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 183340

İstanbul Maltepe’de başarılı çizgisiyle alt yapılarda ivme kazanan  Girne Gençlik Spor Kulübü ile   U17/B 30 Grup’taki rakibi ve Ataşehir’in ilçedeki en başarılı temsilcilerinden  olan Ataşehir Çamolukspor puan ve averaj durumlarının aynı olması yüzünden bir şampiyonluk maçı yapmak  zorunda kaldılar.

İşte bu nedenle  de ; Üsküdar Selimiye stadyumumda bir baraj maçı  oynandı ve yapılan  bu karşılaşmada Girne Gençlik Spor Kulübü  , Emir Alp Çakır,Nesim Toy(2),Emrecan Kartal ve Onur Çolak’ın golleri ile maçı rakibi Ataşehir Çamolukspor’u 5-1 kazanarak U-17/B 30 Grup’ta grup  şampiyonu oldular.

Grubundaki  7 takım arasından sıyrılan İstanbul Maltepe  Girne Gençlik Spor Kulübü, böylece  düzenlenecek  olan  İstanbul İl şampiyonasına katılmaya  da hak kazanmış oldu 

Girne Gençlikspor ikinci yarıda farkı açtı

Girne Gençlikspor sahaya Teknik Sorumlular Serdar Ark ve Halil Şahinoğlu yönetiminde çıkarken mücadeleye Aykut Akkoyun, Emir Alp Çakır, Eren Ataş, Oktay Karademir, Ersel Soyer, Batuhan Yılmaz, Oğuzhan Ayar, Onur Çollak, Erdem Yılmaz, Nesim Toy ve Emrecan Kartal on biri ile başladılar. 

Çekişmeli mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona ererken ;ikinci yarıda üstünlüğünü rakibine hissettiren Girne Gençlikspor rakip fileleri 4 defa daha havalandırarak mücadeleyi 5-1 kazandı ve grubun şampiyonu oldu. 

Turuncu Yeşilli Maltepe temsilcisini şampiyonluğa taşıyan golleri Emir Alp Çakır, Nesim Toy (2), Emrecan Kartal ve Onur Çolak kaydettiler.

Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cevdet Şahinoğlu oyuncuları bu tarihi başarısından ötürü kutladı 

Öte yandan Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cevdet Şahinoğlu’nu maç sonu ziyaret eden teknik ekip ve oyuncular da;  Başkan Şahinoğlu tarafından kutlandı. Genç sporcuları tek tek tebrik eden  Cevdet Şahinoğlu ve kulüp yöneticileri ise, başarılarının devamını diledi.

Girne Gençlik Spor Kulübü sporcularını ayrıca bir yazılı mesajla da tebrik etti

Bu arada Girne Gençlik Spor Kulübü yönetimi de yazılı bir açıklama yaparak U17/B 30 Grupta şampiyon olma başarısı sergileyen genç sporcularını kutladı. Girne Gençlik Spor Kulübü yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi. 

“2017 – 2018 Sezonu U17 yaş grubunda takımımız “Şampiyon”  olmuştur.

Son üç sezondur yapılanmaya girerek büyük gelişim gösteren ve yeni bir vizyon sahibi olan kulübümüzün teknik heyetine teşekkür ederiz.

Bu sezon ki U17 takımımıza 6 sporcu gönderen, tüm sezon boyunca Antrenman ve müsabakalarımız için bize stadyumlarını açan Başıbüyükspor Kulübü Başkanı Adem Karataş’a ve Antrenör Fatih Aşık’a teşekkür ederiz. Bizler kadar sizlerin de bu şampiyonlukta payı büyüktür.

Sporcularımızın ve antrenörlerimizin tüm ihtiyaçlarına, elinden geldiğince destek olan ve düşünce yapısıyla her zaman sorunlarımıza çözüm üreten Kulüp Başkanımız Ömer Cevdet Şahinoğlu, Başkan yardımcımız Durmuş Yurdabayrak ve yöneticimiz Uğur Canayakın’a, sporcularımızın her zaman temiz antrenman kıyafetleri ve maç formaları giymesini sağlayan tesis görevlimiz Bayram Kaya ve ilerlemiş yaşına rağmen hep destek olan Ali Fuat Alptekin’e sonsuz minnettarımızı sunarız. 

Bizi biz yapan Daltonlar adlı taraftar grubumuza teşekkür ederiz.” 

Biz de gazete olarak grubunu şampiyon tamamlayan Girne Gençlik Spor Kulübü  U17 Yaş takımını başarısından ötürü kutluyoruz. 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam