SON DAKİKA
reklam
reklam

Türk Yıldızları Isparta semalarında

Eklenme Tarihi: 8 Temmuz 2018, Pazar - 23:00   Okunma Sayısı: 95763

ISPARTA

Yalvaç Otogarında düzenlenen etkinlik, Yalvaç Belediyesi mehter takımının gösterisiyle başladı. Otogar ve çevresindeki tepeleri dolduran vatandaşlar Türk Yıldızları'nın gösterisini ilgiyle izledi. 

Gökyüzünde çeşitli hareketlerle izleyicilerden beğeni alan gösteri yaklaşık 20 dakika sürdü. Gösterinin sonunda ekipler tarafından gökyüzüne kalp figürü çizildi.

Bazı izleyiciler fotoğraf ve görüntü çekerek bu anı kayıt altına almaya çalıştı.

Isparta semasında yeteneklerini sergileyen Türk Yıldızları ekibi, gösterilerini başarıyla tamamladı. 

 

❮❯
Türk Yıldızları Isparta semalarında
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, "17. Yalvaç Pisidia Antiokheia Kültür Sanat ve Turizm Festivali" kapsamında Isparta'nın Yalvaç ilçesinde gösteri gerçekleştirdi. Yalvaç Otogarında düzenlenen etkinlik, Yalvaç Belediyesi mehter takımının gösterisiyle başladı. Otogar ve çevresindeki tepeleri dolduran vatandaşlar Türk Yıldızları'nın gösterisini ilgiyle izledi. Gökyüzünde çeşitli hareketlerle izleyicilerden beğeni alan gösteri yaklaşık 20 dakika sürdü. ( Mustafa Ünal Uysal - Anadolu Ajansı )
08.07.2018 Mustafa Ünal Uysal
1 / 12

 

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, gazetecilere, Anadolu'da küçük bir il olmalarına rağmen Türk Yıldızları'nın kendilerini kırmayıp festival kapsamında gösteri uçuşu yaptığını belirtti.

Haklı bir onur ve gururu yaşadıklarını aktaran Tütüncü, "Türk Yıldızları'nı bizle buluşturan teknik ekibe teşekkür ediyorum. 4 gündür Yalvaç halkına ve misafirlere doya doya bir festival yaşatmak için uğraşmaktayız." dedi.  

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam