SON DAKİKA
reklam
reklam

Halil Aktaş, Çeliktepespor'dan ayrılma kararı aldı

Eklenme Tarihi: 9 Temmuz 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 236657

Sizlere 2018- 2019 sezonu başlarken kimi antrenörlerin kulüplerinde kaldıklarını, kimilerinin de kulüplerinden ayrıldıklarını haber vermekteyiz.  Seyrantepe Of’da  başarılı antrenör Mustafa Atasoy’un  takımdan ayrıldığını haber vermiştik . Şimdi de; aynı bölgenin ( Şişli /Seyrantepe Mahallesi)  bir başka takımı olan ve  son 3 sezondur Çeliktepespor’un  alt yapılarında farklı yaş grupları ile çalışarak, tamamında şampiyonluk ipini göğüsleyen, Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan başarılı Teknik Direktör Halil Aktaş’ın , görev aldığı Çeliktepespor Kulübü'nden ayrıldığını açıkladığını öğrendik. 

Teknik Direktör Halil Aktaş “ Çeliktepespor yönetimi ile bugün itibarı ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bu geçen süre zarfında bu camia ile çok güzel zamanlar yaşadık.”

Son 3 sezondur Çeliktepe alt yaş gruplarında başarılı takımlar yetiştiren Halil Aktaş, çalıştırdığı 2001, 2003 ve 2005 yaş gruplarında şampiyonluk ipini göğüsleyerek futbolcularını Türkiye şampiyonalarına taşımayı başarmıştı. Son olarak bu sezon U13 (2005) kategorisinde grubu namağlup tamamlayarak şampiyonluk ipini göğüsleyen Halil Aktaş ve futbolcuları, bu yıl ilk kez düzenlenen Yemen Ekşioğlu U13 İstanbul Şampiyonası’nda da sezonu 4. olarak tamamlayarak önemli bir başarıya daha imza attılar. 

U13 İstanbul Şampiyonası sonrasında gazetemize özel  açıklama yaparak Çeliktepespor ile yollarının ayrıldığını açıklayan Halil Aktaş ise  Çeliktepespor yönetimiyle karşılıklı olarak yolların  ayrıldığını belirterek şunları söyledi;

 "Çeliktepespor yönetimi ile bugün itibarı ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bu geçen süre zarfında bu camia ile çok güzel zamanlar yaşadık. Burada bana yardımcı olan Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Cevahiroğlu'na ve Sportif Direktörümüz Sayın Ahmet Bülent Özsoy'a, tüm yol arkadaşlarım Teknik Direktörlere, geldiğim günden son güne kadar verdikleri destek için teşekkür ediyorum." 

Başarılı ismin gelen teklifleri değerlendiği elimize ulaşan bilgiler arasında. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam