SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti Maltepe İlçe Örgütü Teşekkür Yemeğinde Buluştu

Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 88547

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri için sahada ve masa başında büyük bir özveriyle çalışan AK Partili teşkilat mensuplarına bir teşekkür yemeği verdi.

AK Parti  Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci’nin ev sahipliğinde  gerçekleştirilen ve  Başıbüyük/ Yeşilçam Restoran’da düzenlenen yemek programına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz,İsmet Uçma, Mirimah Belma Satır , AK Parti  Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti  Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit ve AK Parti  Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Denizmen ile yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri, Geçmiş dönem AK Parti  Maltepe İlçe Başkanları, Mahalle Başkanları, Sandık Başkanları, çok sayıda sandık görevlisiyle  çok sayıda teşkilat mensubu katıldılar.

AK Parti  Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci “24 Haziran sonrası böyle güzel bir gecede, böyle güzel bir sonuçla bir araya geldiğimiz için siz kıymetli teşkilat mensubu üyelerimize ne kadar teşekkür etsek az. Kadirşinas hemşerilerimize en iyisini sunmaya her zaman gayret edeceğiz. Çünkü onlara teşekkür etmek boynumuzun borcu.” 

AK Parti  Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci, yemekte yaptığı konuşmada ise , teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, şunları söyledi:

“24 Haziran sonrası böyle güzel bir gecede, böyle güzel bir sonuçla bir araya geldiğimiz için siz kıymetli teşkilat mensubu üyelerimize ne kadar teşekkür etsek az. Bu başarı hepimizin. Yönetim Kurulu Üyelerimizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, Belediye  Meclis Üyelerimizle, Mahalle ve Sandık Kurullarımızla hamdolsun bir bütün olduk, çalıştık ve inanarak Maltepe’de sonuca ulaştık. Samimi olduk, Gönül kırmadık ve halkımızın teveccühünü şükürler olsun bizler kazandık. Başarı ve zafer çok şükür yine Davamızın, yani AK Partimizin olmuştur.

Kadirşinas hemşerilerimize en iyisini sunmaya her zaman gayret edeceğiz. Çünkü onlara teşekkür etmek boynumuzun borcu. Onlar için bir an bile durmayacağız ve Durmak Yok Yola devam diyor, Vakit Maltepe Vakti, Vakit Türkiye Vakti diyoruz”

Yapılan konuşmaların ardından   ise mahalle başkanlarına ve sandık müşahitlerine de birer teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam