Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-oz-alibeykoysporda-yeni-sezondaki-parola-sampiyonluk-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Öz Alibeyköyspor’da yeni sezondaki parola şampiyonluk - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Öz Alibeyköyspor’da yeni sezondaki parola şampiyonluk

Eklenme Tarihi: 12 Temmuz 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 111771

Yeni sezonda A Takım ve Alt Yapılarda şampiyonluk parolası ile sezon hazırlıklarına başlayacak olan ve İstanbul Eyüpsutan’ın en  önemli  ve en başarılı temsilcilerinden olan   Öz Alibeyköyspor’da takımı bu sezon boyunca yönetecek teknik kadro belirlendi.Turuncu-mavili kulübün Kulüp Binasında düzenlenen imza töreninde Öz Alibeyköyspor’un Başkanı Metin Çırpan ile Öz Alibeyköyspor’un Yönetim Kurulu  da hazır bulundular.  

Duayen antrenör  Seyfi Özdal Öz Alibeyköyspor’un kaptan köşkünde 

Buna göre ; Eyüpsultan ekibinde daha önce çeşitli kategorilerde başarılı sezonlar geçiren Alkan Kıran Sportif Direktörlük görevine getirilirken , Turuncu-mavili ekipte A Takım ve Alt Yapıya ise Kasımpaşa ve Alibeyköyspor'da şampiyonluklar yaşamış bir çok oyuncu yetiştirmiş olan Teknik Direktör Seyfi Özdal ile anlaşma sağlandı.

Seyfi Özdal'in yardımcılığını ve kaleci Antrenörlüğünü İlker Dursun Yılmaz üstlenecek. Futbol Okullarımızdan ise Mücahit Özgüç, Uğur Yüzer ve Sinan Yakup sorumlu olacak.

Öz Alibeyköyspor’un Başkanı Metin Çırpan : "A takım ve Alt yapı da geniş bir antrenör kadrosu ile çalışacağız. Futbol okulu ve tüm yaş gruplarında çalışmalarımız sürüyor.Transfer çalışma döneminde ise iyi bir yol izleyerek oluşum sağlayacağız. Acele etmeden iyi bir kadro kurarak mutlaka iyi bir iş yapacağız.”

İstanbul Eyüpsutan’ın en  önemli  ve en başarılı temsilcilerinden olan   Öz Alibeyköyspor’un başkanı Metin Çırpan  ise tüm kategorilerde şampiyonluk hedefleri doğrultusunda yürüyeceklerini belirterek,bu nedenle şampiyonluğa taşıyacak bir kadro oluşturduklarını söyledi.

Özalibeyköyspor yönetiminin aldığı karar doğrultusunda bu yıl A takım ve altyapılarda daha güçlü bir teknik kadroyla devam edilmesi gerektiği üzerinde görüş alışverişinde bulunduklarını açıklayan Çırpan  basın toplantısında şu cümleleri kullandı, 

"A takım ve Alt yapı da geniş bir antrenör kadrosu ile çalışacağız. Futbol okulu ve tüm yaş gruplarında çalışmalarımız sürüyor. Transfer çalışma döneminde ise iyi bir yol izleyerek oluşum sağlayacağız.  Acele etmeden iyi bir kadro kurarak mutlaka iyi bir iş yapacağız. 

Hep birlikte iyi bir şeyler yaparsak, takımı kurarsak hedefimize ulaşırız diye düşünüyorum. 

Yönetim olarak da ; hedefimize ulaşmak için gayret göstereceğiz ancak bu hedefe ulaşma işi kolay bir durum değil. İnce eleyip sık dokumamız gerekiyor. Amatör Ligdeki şampiyonluğu yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların birbirine kenetlenmesi ile yaşanıyor.”

Öte yandan Öz Alibeyköyspor’un transfer çalışmalarına hız verdiği  ve Sportif Direktör Alkan Kıran ile Teknik Direktör Seyfi Özdal’ın titiz çalışmalar yürüttüğü öğrenildi. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam