SON DAKİKA
reklam
reklam

Kırkyamayla 15 Temmuz

Eklenme Tarihi: 18 Temmuz 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 95474

İSTANBUL

Kadıköy Kaymakamlığınca düzenlenen etkinlikte 63 ilden gelen, 15 Temmuz’un anlatıldığı Kırkyama çalışmaları sergilendi. 15 Temmuz Şiirleri’ni Güzel Okuma Yarışması finalistlerine de ödülleri verildi

Kadıköy Kaymakamlığı’nın düzenlediği 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda 13 Temmuz Cuma günü gerçekleştirildi. 
Ayrıca 14 Temmuz Cumartesi günü saat 18:30 da  Caddebostan Büyük Kulüp’te Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi Aileleri onuruna yemek verildi.
Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi ve Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi  İşbirliği ile gerçekleştirilen programa;  TBMM 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek,  Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, AK Parti İlçe Başkanı Aydoğan Ahıakın,  Kadıköy Belediye Başkanvekili Keriman Nalbant, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, Eğitim-Bir Sen 3. Nolu Şube Başkanı Erol ERMİŞ, Eğitim-Bir Sen Üniversiteler sorumlusu Prof. Dr. İlyas Yavuz, şehit aileleri, gaziler, çok sayıda mülki amir ve kurum müdürlerinin katılımıyla 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 
TBMM 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, Millet Vekili Reşat Petek’in Darbe Girişimi’nin perde arkasını konuklarla paylaştığı program ilgiyle izlendi. Reşat Petek’e Kadıköy Kaymakamı,  Dr. Mustafa Özarslan tarafından Kadıköy Halk Eğitim Merkezi cam atölyelerinde imal edilen  bir tabak hediye edildi. 
Program Kadıköy Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Zekiye Ensari koordinesinde yürütülen “81 İl’de Kırkyama Çalışmasıyla 15 Temmuz”  konulu proje sergisi açılışıyla gerçekleştirildi. Proje’de 63 İl’den ve bu İl’lerde faaliyet gösteren toplamda  120 Halk Eğitim Merkezi –Olgunlaşma Enstütüleri’nden gelen kırkyama çalışmaları Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri tarafından 12 metrelik bir kırkyama çalışması haline getirilerek sergilendi.
Programda  Kadıköy Halk Eğitim Merkezi koordinesin’de yürütülen “O Geceyi Bir de Benden Dinle” konulu öğrenciler arası “15 Temmuz Şiirleri’ni Güzel Okuma Yarışması” finalistleri (1.2.3.sü) şiirlerini katılımcılarla paylaşarak ödüllerini aldılar. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam