SON DAKİKA
reklam
reklam

Hüseyin Özkul Kartal ilçesinden belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Eklenme Tarihi: 19 Temmuz 2018, Perşembe - 11:56   Okunma Sayısı: 319997
Yerel seçimler yaklaşıyor. Seçimlerin öne alınması çokça tartışıldı. Ancak; şu aşamada  2019’un Mart ayında gerçekleşmesi beklenen seçimin öncesinde  tüm partiler  arasında da hazırlıklar haliyle  hız kazandı. Bu kapsamda ilk aday adayları da bir bir ortaya çıkıyorlar. AK Parti’de Hüseyin Özkul da  aday adaylığını açıklayan ilk isimlerden olarak ön plana çıktı. Bakalım önümüzdeki günlerde ilçelerimizde ve ilimizde hangi partilerden hangi siyasetçilerimiz adaylıklarını açıklayacaklar.

Kartal Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Özkul Kartal belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu.

AK Parti’den adaylığını açıklayan Kartal Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevini halen yürüten bir çok STK’da da görev alan Hüseyin Özkul da belediye başkanlığı için  aday adaylığını geçtiğimiz günlerde  sosyal medya üzerinden ilan etti. 

Özkul yaptığı açıklamasıyla 2019 yerel seçimleri öncesinde ilk belediye başkan aday adaylarından olurken, secim yarışına erken başlayanlardan olarak ön plana çıktı. AK Parti’den adaylığını açıklayan  deneyimli siyasetçi Hüseyin Özkul adaylığını  sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu.

“1990 Yılından beri hem ikametim ve hem çalışma hayatım olan değerli Kartal’ımıza Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye talip oldum.

1986 Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bil. Fakültesi Mezun oldum. Evli ve 2 kız babasıyım.

2001’de Kartal AK Parti  Kurucu Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı, 2004 Belediye Başkan Aday Adaylığı, 2004-2009 İstanbul İl Genel Meclis Üyesi ve Hesapları İnceleme Komisyon Başkanı olarak siyasi görevlerde bulundum.

13 yıl Kartal’da önemli bir Özel Sektör kuruluşunda Genel Müdürlük, 3 yıl Ortağı Olduğum Petrol İstasyonu ve Mağaza işletmelerinin Yöneticiliği, 1 Yıl İstanbul Ticaret Üniversitesi Vakfı Denetçiliği, 4 yıl Türkiye Gemi Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalışma hayatımı sürdürdüm.

8 yıldır Kartal Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak, Şehit ailesi, gazimize, Fakir, Fukara , Engelli ve Muhtaç Asker ailesine, Öksüz yetim çocuğa, her alanda elimizden geldiğince en iyi şekilde hizmet vermeye çalışmaktayım.

Orta Anadolu İlleri Birliği Y.K. Başkanlığı, Karınca Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kartal Kamu Hizmetleri Destekleme Derneği, Kartal Polis Hizmetlileri Destekleme Derneği, Kartal Sahil Kahramanlar Cami Derneği Başkan Yardımcılıkları, Tüm Kayserililer Derneği Kurucu vb. Birçok STK da hizmet etmekteyim.

Tüm hizmetlerimin tecrübesi ve 28 yıllık Kartallı olarak, 2019 Yerel Seçimlerinde Kartal Belediye Başkan Adayı Olarak Kartal Halkının tamamına tarafsızca Hizmete Talibim.”

SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam