Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/Gazi_CYengelkoYyYuYmuYz___15_TemmuzYda_Demokrasi_ve_VatanYn_BirligYi_IYcYin_SYehit_DuYsYen_SYehitlerini_UnutmadY.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Gazi Çengelköy’ümüz 15 Temmuz’da Demokrasi ve Vatanın Birliği İçin Şehit Düşen Şehitlerini Unutmadı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Gazi Çengelköy’ümüz 15 Temmuz’da Demokrasi ve Vatanın Birliği İçin Şehit Düşen Şehitlerini Unutmadı

Eklenme Tarihi: 20 Temmuz 2018, Cuma - 10:08   Okunma Sayısı: 72751
Gazi Çengelköy’ümüz 15 Temmuz’da Demokrasi ve Vatanın Birliği İçin Şehit Düşen Şehitlerini Unutmadı

İSTANBUL- ÖZEL HABER - SİNAN ERDOĞDU

Bu nedenle tarihimizde de çok özel bir yere sahip olan Gazi Çengelköy'de bir “15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı “ gerçekleştirildi. Sela ve Kur'an tilavetiyle başlayan program şehit ve gazi ailelerimize yönelik yemek ikramıyla devam etti.

Yemekte Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak da şehitlerimiz için dua okurken Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma , AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ,MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan, Çengelköy Mahalle Muhtarı Can Cumhurcu ve çok sayıda mahalleliyle şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınları da bir araya geldiler.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “Dış güçler 2 sene önce ülkemizi işgal etmek için taşeronları FETÖ eliyle harekete geçtiler ama o gece köprüye koşan, havalimanına koşan, Çengelköy'e koşan, ölümü öldüren kahramanlara karşı çaresiz kaldılar.”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de burada bir konuşma yaptı ve şu cümleleri kullandı. "Dış güçler 2 sene önce ülkemizi işgal etmek için taşeronları FETÖ eliyle harekete geçtiler ama kurdukları tuzaklar başlarına geçti. O gece köprüye koşan, havalimanına koşan, Çengelköy'e koşan, ölümü öldüren kahramanlara karşı çaresiz kaldılar. Cennet vatanımız 15 Temmuz'da bağımsızlığını perçinlemiştir, şehitlerimizden gazilerimizden ve onları yetiştiren ailelerinden Allah razı olsun."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş “Eğer vatan yoksa, bayrak yoksa, şeref yoksa, namus yoksa yaşamanın ne anlamı var diyen bir milletin çocuklarıyız ve o milletin bir parçasıyız”

Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da bir konuşma yaprak 15 Temmuz hain darbe girişimine dair görüşlerini paylaştı ve “Eğer vatan yoksa, bayrak yoksa, şeref yoksa, namus yoksa yaşamanın ne anlamı var diyen bir milletin çocuklarıyız ve o milletin bir parçasıyız” dedi. Hemen ardından şehitlerimizin isimleri okundu ve vatandaşlarımız "Burda" diyerek tek tek şehitlerimizi andı.

15 Temmuz şehitlerimizden Yılmaz Ercan'ın eşi İlknur Ercan da kısa bir konuşmada bulundu. 15 Temmuz gazilerimizden Çengelköy Mahalle Muhtarı Can Cumhurcu da kısa bir konuşma yaptı. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’nın konuşmalarının ardından ise “15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı “ Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak'ın duasıyla sona erdi.


reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam