SON DAKİKA
reklam
reklam

Küçükçekmece İkitellispor altyapıda sağlam adımlarla ilerliyor

Eklenme Tarihi: 21 Temmuz 2018, Cumartesi - 10:24   Okunma Sayısı: 264480
Küçükçekmece’nın en kalabalık mahallerinden olan ve ünü tüm ülkemize yayılan İkitelli’nin spordaki temsilcisi İkitellispor’un altyapı takımları yeni sezon öncesi antrenmanlarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Mavi Beyazlılarda hedef ise; yeni sezonda tüm kategorilerde başarı elde ederek sporcuların övünç dolu bir sezon yaşamasını sağlamak.

İSTANBUL-  SİNAN ERDOĞDU


İkitellispor Kulübü Başkanı Abdulselam Ceyhan “En önemli kriterimiz altyapıdan gelecek oyuncularımız. Her ne kadar transfer olsa da, onlarla rekabet edecek oyuncularımız kesinlikle İkitellispor altyapısından gelen futbolcularımız olacaktır.”

İkitellispor Kulübü Başkanı Abdulselam Ceyhan İkitellispor 'a ve alt yapısına destek verilmesi gerektiğini söylerken şu mesajı bize iletiyor ;

“ Yeni futbol sezonunda Hedeflerimiz ve çabalarımızın alt yapıya ağırlık vereceklerini daha çok İkitellispor alt yapısından gelen oyuncuların yer alacağı bir kadro oluşturmak. Takımımızın omurgasını oluşturacak nitelikte ve düzeyde. En önemli kriterimiz alt yapıdan gelecek oyuncularımız. Her ne kadar transfer olsa da, onlarla rekabet edecek oyuncularımız kesinlikle İkitellispor alt yapısından gelen futbolcularımız olacaktır. Bu felsefemizde bir değişme ve sapma yok. “

İkitellispor’un Antrenörleri Ali Ayyıldız, Hikmet Aydın ve Gökhan Ayyıldız’dan sezona hazırız mesajı

İkitelli’nin ciddi bir sporcu potansiyeli olduğuna vurgu yapan İkitellispor’un alt yapı antrenörleri Ali Ayyıldız, Hikmet Aydın ve Gökhan Ayyıldız, hedeflerinin nitelikli sporcular yetiştirmek olduğunu söylemekteler. Her üçü de şunları söylemekteler.

“ Yeni sezon hazırlıklarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Futbolda altyapı çok önemli bir olgudur. Bu olgu dikkate alınarak hareket edildiği zaman futbolda çok şey kazanırsınız. Bunun içinde sistemli bir şekilde çalışıyoruz diye konuştu.”

Bizlerde Küçükçekmece İkitellispor’a başarılar diliyoruz.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam